Institution

Deborah Centret

Deborah Centret

Bryggergade 1
2100 København Ø
Danmark
+45 82 32 51 00

På plejecentret

Deborah Centret ligger centralt på Østerbro, bagved Lyngbyvej og tæt på offentlig transport. Der er gode indkøbsmuligheder lige i nærheden, både Netto og Irma ligger i gåafstand. Der ligger også et lille center med en stor Føtex, Matas og posthus m.m.

På Deborah Centret bor 44 beboere fordelt på fire etager. På hver etage er der en større lejlighed til ægtepar og ni lejligheder til enkeltpersoner. På alle etager er der fælles opholdsstue med køkken og altan, hvor vi spiser sammen. 

Vores boliger bliver fortrinsvis lejet ud til mennesker med særlig tilknytning til jødisk kultur og tro. Vi har bl.a. vores egen synagoge.

Deborah Centret er en selvejende institution.

Hverdagen

I stueetagen har vi Meyers Minde Salen, som er indrettet med projektor til filmfremvisning og sofa og borde. Det er også her vi afholder vores aftenarrangementer. Festsalen er en stor spisestue, hvor vi alle kan samles til shabbat, jødiske højtider og andre festlige lejligheder.

Derudover har vi en stor skøn have, som benyttes flittigt om sommeren både til spisning og afslapning, og når vejret er til det, rykker gymnastikken ud i det fri. På første sal er der et motionsrum med diverse træningsredskaber, og der kommer fysioterapeut to gange om ugen.

Deborah Centret har af en aktiv gruppe af frivillige, der er med til at lyse op både i hverdagen og ved højtiderne. De frivillige deltager i fælles aktiviteter både uden for huset og ved måltiderne.

På centret er der desuden mulighed for at komme til fodterapeut og tandlæge.

Værdier

Deborah Centret er et jødisk plejehjem. I hverdagen betyder det, at vi overholder de jødiske leveregler, vi serverer kun kosher mad, og vi overholder de jødiske højtider.

Vi arbejder for at hjælpe og træne dig til at klare dagligdagen selv. Derfor giver vi aktiv hjælp, der støtter dig i at holde dig både fysisk, mentalt og socialt aktiv. Det betyder, at hvis du ikke er så svækket, så bliver du hjulpet til at klare dig selv mest muligt. Hvis du er svagere, får du til gengæld mere, bedre og meget professionel hjælp.

I vores arbejde er det vigtigt, at du får den omsorg og pleje, som du har behov for. Den bliver udført med respekt og hensyntagen til dig som menneske. 

Hos os er du i centrum.

Ventetid:

6 personer / 40 boliger

Indskud

28000 - 37500 kr.

Pris

7029 - 8973 kr. ex. el og vand

Servicepakke

3865 kr. max pr måned

Boligareal

42 - 62 m2

Antal værelser

2
Boliger på plejehjemmet
40 boliger
Afstand til transport
300 meter
Afstand til indkøb
250 meter
Ægteparbolig
Ja
Altan
Ja
Husdyr
Nej
Eget tekøkken
Ja
Fælles have
Ja
Fælles gårdhave
Ja
Mulighed for internet
Ja
Mulighed for tilvalg af tv-pakke
Ja
Køkken på plejehjem
Ja
Egen bus
Nej
IT-faciliteter
Ja
Motionsrum
Ja
Frisør
Nej
Kiosk
Nej
Fodterapeut
Ja