Institution

Kildevæld Sogns Plejehjem

Kildevæld Sogns Plejehjem

Helsingborggade 16
2100 København Ø
Danmark
+45 35 30 53 50

Om plejehjemmet

Kildevæld Sogns Plejehjem ligger på Østerbro tæt på Kildevældsparken, hvor der er skønt at gå tur på alle årstider. Vi har gode muligheder for indkøb tæt på og offentlig transport ligger også lige rundt om hjørnet.

På Kildevæld Sogns Plejehjem bor 63 beboere. Fra boligerne er der direkte adgang til fælles hyggekroge med sofaer og spisestue på etagen, hvor vi hver dag får serveret hjemmelavet mad af friske råvarer fra eget køkken. 

I stueetagen ligger en hyggelig fælles spisestue, som vi bruger til mange forskellige arrangementer i løbet af året fx store fester og ”mandeaftener” i et sluttet selskab. Fra spisestuen kan du gå direkte ud i vores dejlige gårdhave med træer og blomster.  

Plejehjemmet er en selvejende institution bygget i 1974.

Hverdagen

Kildevæld har et fuldt udstyret træningslokale i stueetagen. Her møder du husets ergo- og fysioterapeuter, som tilbyder både individuel træning, fælles gymnastik og bevægelse. 

På 4. etage er der et stort lyst fællesrum med hyggelige sofahjørner og store tagterrasser. Her holder vi fx caféarrangementer, byder op til dans, synger, læser avis, hører foredrag, ser film og spiller banko. 

Vi prøver gerne nye ideer af og holder hver måned beboermøde, hvor du kan komme med ønsker og ideer til nye aktiviteter eller andre ønsker til din hverdag. 

Vi sætter stor pris på vores gode samarbejde med frivillige og pårørende, som ofte hjælper i forbindelse med ture ud af huset og andre arrangementer. Vi samarbejder med lokale daginstitutioner i området om mødet mellem generationer. Vi prioriterer et godt samarbejde med dine pårørende og lægger vægt på gensidig respekt til gavn for dig.

Værdier

På Kildevæld Sogns Plejehjem er du i centrum. Vi ønsker at skabe livskvalitet i trygge og værdige rammer og lægger vægt på din mulighed for at opretholde en hverdag, som du er glad for og måske vant til fra tidligere.

Sammen ønsker vi, at Kildevæld Sogns Plejehjem skal være et godt sted at bo, besøge og arbejde. Vi lytter til dine ønsker til den gode hverdag og tilbyder mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst. 

 

Ventetid:

4 personer / 60 boliger

Pris

Husleje beregnes ud fra indkomst

Servicepakke

3865 kr. max pr måned

Boligareal

44,7 - 70,8 m2

Antal værelser

1 - 2
Boliger på plejehjemmet
60 boliger
Afstand til transport
150 meter
Afstand til indkøb
250 meter
Ægteparbolig
Ja
Altan
Nej
Husdyr
Ja
Eget tekøkken
Nej
Fælles have
Ja
Fælles gårdhave
Ja
Mulighed for internet
Ja
Mulighed for tilvalg af tv-pakke
Ja
Køkken på plejehjem
Ja
Egen bus
Nej
IT-faciliteter
Ja
Motionsrum
Ja
Frisør
Ja
Kiosk
Ja
Fodterapeut
Ja