Institution

Langgadehus

Langgadehus

Valby Langgade 97
2500 Valby
Danmark
+45 82 56 49 00

Om Plejecentret

Plejecentret Langgadehus ligger i hjertet af Valby omgivet af storbyen, hvilket giver mange muligheder for shopping og kulturelle oplevelser. Dette er stedet for dig, der er bymenneske, da der altid er liv omkring os. Vi har stor glæde af vores nærmiljø. Vi får ofte besøg af vuggestue- og børnehavebørn, skolebørn og unge, og vi har særlige fælles arrangementer med vores naboer, der bor i familieboligerne på 2. sal.

Langgadehus er et moderne plejecenter, som åbnede i 2011. Her bor 72 beboere fordelt på seks afsnit. Til hver afdeling er der en kombineret spise-dagligstue, hvor de 12 beboere og medarbejdere kan spise sammen. Vi har en terrasse eller altan på afdelingen. Denne bliver brugt flittigt i sommerhalvåret, hvor vi kan grille, når vejret er godt.

Derudover har vi en stor festsal med klaver og et køkken, som laver mad til hele Langgadehus hver dag.

Langgadehus Plejeboliger er en selvejende institution.

Hverdagen

Når du flytter ind, bliver din fysik vurderet af en fysioterapeut, som vil tilbyde dig muligheden for træning ved behov. Samme fysioterapeut arrangerer også holdgymnastik to gange om ugen.
Hvis du har brug for tilpasning eller anskaffelse af hjælpemidler, har vi også kontakt til ergoterapeuter.

Vi er et hus i bevægelse. Her er mange aktiviteter, fordi vi mener, at du skal have indhold i din hverdagen og mulighed for at anvende de ressourcer, du har. Vi har bl.a. en madklub, hvor du kan deltage i madlavning, og det er også muligt at være med til at dække bord inden aftensmaden.
Vi arrangerer gymnastik, meditation, billard, biograf, sang, fredagsbar, ture ud af huset osv., alt efter hvad der er stemning for.

Vi har et lille bibliotek og et træningsrum i stueetagen, som du er velkommen til at benytte i det omfang, du ønsker det. Vi har også en tandklinik. 

Vi holder festlige arrangementer i vores dejlige gårdhave om sommeren. Sidste år afholdte vi blandt andet Ølfest og Parisermarked.

Værdier

Vores værdigrundlag bygger på de værdier, vi udviser i forhold til dig og dine pårørende. 

  • Vi er imødekommende 
  • Vi er der for hinanden 
  • Vi tager ansvar 

Du kan mærke vores værdier i den måde, hvorpå vi møder dig, samt i den omsorg og pleje du får. Vi ønsker, at du ser Langgadehus, som dit hjem med mulighed for den støtte, som er vigtig for din livskvalitet. Livskvalitet er forskellig fra menneske til menneske, derfor tilpasser vi vores støtte, omsorg og pleje til dit behov og dine ønsker. 

Ventetid:

15 personer / 72 boliger

Indskud

32000 - 35000 kr.

Pris

7348 - 7446 kr. ex. el og vand

Servicepakke

3865 kr. max pr måned

Boligareal

65 m2

Antal værelser

2
Boliger på plejehjemmet
72 boliger
Afstand til transport
25 meter
Afstand til indkøb
400 meter
Ægteparbolig
Nej
Altan
Nej
Husdyr
Nej
Eget tekøkken
Ja
Fælles have
Nej
Fælles gårdhave
Ja
Mulighed for internet
Ja
Mulighed for tilvalg af tv-pakke
Ja
Køkken på plejehjem
Ja
Egen bus
Ja
IT-faciliteter
Nej
Motionsrum
Ja
Frisør
Ja
Kiosk
Nej
Fodterapeut
Ja