Institution

Nybodergården

Nybodergården

Kronprinsessegade 61
1306 København K
Danmark
+45 33 48 19 00

Om plejecentret

Nybodergården ligger centralt og smukt placeret tæt på både Kongens have, Parkmuseerne, botanisk have og Kastellet, hvilket giver gode muligheder for både dejlige gåture og hyggelige museumsbesøg. Nybodergården ligger i gåafstand til Østerport Station.

Nybodergården er et mindre og meget hyggeligt plejeboligcenter. På Nybodergården bor der 54 beboere. De et-værelses-lejligheder er fordelt på to etager.Der er fælles opholdsstue på hver etage. Vi har desuden en dejlig lille gårdhave, hvor vi er når vejret tillader det.

Nybodergården er en selvejende institution, som er oprettet og bestyres af de tre kirker: Frederiks kirke (Marmorkirken), Garnisonskirken og Holmens Kirke.

Hverdagen

Vi har en række faste aktiviteter såsom banko, fællessang, besøg af børnehave og vuggestue, træning og gudstjeneste, men vi tilpasser aktiviteterne efter årstiden og efter, hvad både du og fællesskabet har lyst til. 
Vi har gode træningsfaciliteter, hvor du kan træne både individuelt og sammen med andre.

Hos os involverer en del af vores aktiviteter frivillig hjælp fra både dine pårørende og nærmiljøet. Der arrangeres fx gåture, cykelture og af og til ture ud af huset.  

I stueetagen har vi et køkken, hvor al husets mad tilberedes. Maden tilberedes overvejende af økologiske råvarer. Der er en café i tilknytning til køkkenet, hvor der serveres varm mad hver middag, som du kan nyde med dine pårørende eller beboere i området, der også har mulighed for at komme og spise hos os. Om aftenen bliver den varme mad også serveret i caféen, hvor alle beboere i huset kan spise sammen.

Værdier

Nybodergården vil være med til at skabe de rammer, der bidrager til et hjemligt miljø, så du oplever det som dit hjem. Vi arbejder ud fra, at du oplever, at det er dine ønsker, der er styrende for din hverdag, og at du kan deltage i fællesskabet, så meget som du har lyst til. Vi lægger vægt på, at du fortsat anvender dine ressourcer i det omfang, du magter det. 

Det er vigtigt for os, at medbestemmelse og medindflydelse er naturligt for samarbejdet. Derfor har vi en aktiv bestyrelse og et aktivt bruger-/pårørenderåd, som engagerer sig i plejehjemmets hverdag. Mange pårørende deltager også i husets aktiviteter og stiller sig gerne til rådighed, hvilket vi sætter stor pris på.

Vi anerkender, at Nybodergården er et hjem og en arbejdsplads. At der er respekt om din værdighed, og at der værnes om tilliden mellem dig, dine pårørende og medarbejderne. Vi er en blandet medarbejderstab med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, ernæringsassistenter og pædagoger. Men vi mener alle, at det er vigtigt, at vi er engagerede og ansvarlige, og målrettet arbejder for, at alles ressourcer anvendes til dit bedste.

Ventetid:

7 personer / 54 boliger

Pris

Husleje beregnes ud fra indkomst

Servicepakke

3865 kr. max pr måned

Boligareal

24 m2

Antal værelser

1
Boliger på plejehjemmet
54 boliger
Afstand til transport
400 meter
Afstand til indkøb
550 meter
Ægteparbolig
Nej
Altan
Nej
Husdyr
Nej
Eget tekøkken
Nej
Fælles have
Nej
Fælles gårdhave
Ja
Mulighed for internet
Ja
Mulighed for tilvalg af tv-pakke
Ja
Køkken på plejehjem
Ja
Egen bus
Nej
IT-faciliteter
Nej
Motionsrum
Ja
Frisør
Ja
Kiosk
Nej
Fodterapeut
Ja