Institution

Plejecenter Møllehuset

Møllehuset

Edith Rodes vej 11
2200 København N
Danmark
+45 44 70 56 00

Om Plejecentret

Plejecenter Møllehuset har 80 boliger beliggende i De Gamles By, som er en del af den charmerende bydel på Indre Nørrebro, hvor mangfoldighed og kreativitet præger bylivet for både unge og ældre.

Plejen og omsorgen for beboere og deres pårørende skal være kendetegnet af høj faglig kvalitet, og tage afsæt i den rehabiliterende tankegang, hvor støtte og træning til at klare hverdagens gøremål selv er udgangspunktet for den hjælp, som tilbydes.

Vi arbejder med at implementere Københavns Kommunes ældrepolitik, bl.a. kigger vi på kvalitet og mangfoldighed i tilbuddene til Møllehusets beboere og på tidspunkter hvor det gode liv skal leves.

Vi har en dejlig gårdhave, lige udenfor vores aktivitetsbygning, her leves livet fra det tidlige forår, alle ugens dage bla. dyrker vi  kartofler og krydderurter.

Vores nyanlagte baghave indbyder til ro og samvær for Møllehusets beboere, og kan anvendes både i fællesskabet med andre beboere eller ved besøg. Hvis du er glad for at  være udenfor har Møllehuset udover de to haver en skøn terrasse  Haverne giver mulighed for et dejligt  udeliv og gode stunder til fordybelse.

Hverdag

Vi ønsker at give dig de bedste rammer for din tilværelse på Møllehuset. Derfor forsøger vi at skabe en meningsfuld hverdag for dig ud fra dine ønsker og behov.

I dagligdagen tilbyder vi mange forskellige former for træning, aktiviteter, arrangementer og andre tilbud, som du kan deltage i efter eget ønske. Vi tilpasser vores tilbud til årstiderne, så vi om vinteren er mere indenfor, mens vi rykker ud i naturen om sommeren. Vores aktiviteter kan fx være højtlæsning, syng med, busture, strikkeklub, mandeklub, kirkebesøg, banko, filmaften, foredrag, musik arrangementer.

Værdier

I Møllehuset har vi et statement, hvori vi bestræber os på;

At Møllehuset er et hus i bevægelse, hvor kreative tanker og løsninger giver mulighed for udfoldelse, og hvor målet er, at alle oplever at være værdifulde.

Vi på Møllehuset vil sikre en fælles kurs, hvor vi sammen fremmer den anerkendende tilgang og bestræber os på at praktisere ordentlighed til enhver tid, og i alt hvad vi gør. 

Ventetid:

4 personer / 80 boliger

Indskud

18158 - 20637 kr.

Pris

6499 - 7254 kr. inkl. el og vand

Servicepakke

3811 kr. max pr måned

Boligareal

50 m2

Antal værelser

2
Boliger på plejehjemmet
80 boliger
Afstand til transport
600 meter
Afstand til indkøb
Afstand til indkøb 400 meter