Institution

Plejecentret Bonderupgård

Plejecentret Bonderupgård

Randbølvej 61
2720 Vanløse
Danmark
+45 82 32 53 00

Om plejecentret

Aktivitets- og plejecentret Bonderupgård er et af Københavns fem demenscentre. Det betyder, at vi på to af vores afdelinger tilbyder særlig hjælp og støtte til mennesker med demens.

Bonderupgård ligger i Vanløse og har en fantastisk have, som er anlagt i to plan. Da vi har en dyre- og udelivsprofil, er vi meget ude hele året, både for at passe vores dyr og vores have. Vi har også en dejlig tagterrasse, hvor man kan sidde og nyde solen i sommerhalvåret.
 
På Bonderupgård bor der 58 beboere i to ejendomme. Begge ejendomme har tre etager og har fælles opholdsstue med køkken, spise- og dagligstue og TV. Her kan alle beboere og medarbejdere hygge sig sammen. Flere af etagerne har direkte udgang til terrasse, som vi bruger meget, når vejret er til det.

Plejecentret Bonderupgård er opført i 1963 og 1973. Efter en gennemgribende renovering åbnede plejecentret igen i 2001. Bonderupgård er et selvejende plejecenter.

Hverdagen

Her på Bonderupgård har vi fokus på det aktive liv, både formiddag, eftermiddag og aften. Vi ønsker, at du oplever vores aktiviteter som meningsfulde, sjove, hyggelige og med masser af god stemning og nærvær, så både du og vores medarbejdere får en masse gode oplevelser og nyder fællesskabet.

Vi har lækre aktivitetslokaler, som indbyder til, at du kan lave lige, hvad du interesserer dig for. Vi opfordrer dig til selv at være en del af aktiviteterne i det omfang, der passer dig i hverdagen. Du har en stor grad af medindflydelse og medansvar.  Her er specielt for dig, som har lyst til at være med til at opretholde en fantastisk meningsfuld hverdag for os alle sammen.

Vi har en sansehave med springvand, drivhus, urte-, grøntsags- og blomsterbede, og beboerne inddrages i de hverdagsaktiviteter, der knytter sig hertil. Samtidig bruger vi haven fx til grillaftener, petanque og til at nyde kaffen, frokosten eller aftensmaden.

På Bonderupgård skaber vi rammerne for, at du får et interessant og et aktivt hverdagsliv samtidig med, at vi sikrer dig hjælp til det, du har behov for inden for pleje, omsorg og socialt samvær.

Profil

Bonderupgård har en dyre- og udelivsprofil. Det betyder, at dyre- og udeliv er i højsædet som en fast forankret og naturlig del af hverdagslivet for dig, der bor på Bonderupgård. Vi har kanariefugle, undulater, høns, papegøjer, kaniner, marsvin og hunde. Dyrene danner rammen for en følelse af hjemlighed for beboerne.

Ved at være et plejehjem med dyre- og udeliv som fokus er det vores vision netop at give det enkelte menneske konkrete, sanselige erfaringer gennem dyre– og naturrelationer og derigennem skabe et ikke-institutionelt hverdagsliv for den enkelte beboer.

Ventetid:

22 personer / 58 boliger

Indskud

21.000 - 24.000 kr.

Pris

6443 - 8481 kr. inkl. vand

Servicepakke

3612 kr. max pr måned

Boligareal

45 - 60 m2

Antal værelser

1 - 2
Boliger på plejehjemmet
58 boliger
Afstand til transport
350 meter
Afstand til indkøb
250 meter
Ægteparbolig
Ja
Altan
Nej
Husdyr
Nej
Eget tekøkken
Ja
Fælles have
Ja
Mulighed for internet
Ja
Mulighed for internet
Ja
Køkken på plejehjem
Ja
Egen bus
Ja
IT-faciliteter
Ja
Motionsrum
Ja
Frisør
Ja
Kiosk
Nej
Fodterapeut
Ja