Institution

Plejecentret Poppelbo

Plejecentret Poppelbo

Bystævneparken 29
2700 Brønshøj
Danmark
+45 38 27 42 00

Om Plejecentret

Plejecenter Poppelbo ligger i det store parkområde, Bystævneparken, der hele året giver mulighed for gåture i den store smukke blomsterrige park. Her kan du også finde en hyggekrog og nyde årstidens blomster. I parken finder du også den smukt indrettede Restaurant Stævnemødet, hvis menukort indbyder til en hyggelig frokost for dig og dine pårørende.

Vi ligger tæt på Frederikssundsvejs pulserende forretningsliv og i gåafstand til Husum Torv, hvor der er gode muligheder for offentlig transport. 

I Bystævneparken ligger tre plejecentre, et demenscenter og et aktivitetscenter. Der holdes hvert år mange traditionsrige fællesarrangementer bl.a. Tour de Bystævneparken, stor sommer-/musikfestival og stort julemarked.

På Poppelbo bor 84 beboere fordelt på tre plejeafdelinger, hvoraf den ene har særlig faglig fokus på demens. Der er fast personale knyttet til hver plejeafdeling. I alle boliger er monteret "kald-knap" i stuen og på badeværelset, så du kan komme i kontakt med personalet hele døgnet.

Poppelbo er et kommunalt plejecenter bygget i starten af 1970´erne.

Hverdagen

Vi har gode, fælles opholds- og aktivitetsarealer, hvor der er mange aktiviteter i dagligdagen. Vi har gerne et tema, som vi laver aktiviteter ud fra i et par måneder, det kan fx være Matador. Vores aktiviteter laves altid i samarbejde med Plejecentret Lærkebo.

”Byen under jorden” er spændende indrettede lokaler i kælderen med bl.a. biograf, billard, motionslokale med motionsmaskiner og en lille butik, hvor du sammen med personalet kan hente diverse dagligvarer til afdelingen. 

Vi har et lækkert indrettet velværebad. Badet har en monteret stol, så du selv kan komme ind og ud af badet. Når badet er i brug dæmpes lyset, og de små lysdioder i loftet giver fornemmelsen af at ligge under åben himmel, alt i mens du kan høre afslappende musik.

Vi lægger stor vægt på udeliv og har bl.a. Petanquebane, Krolfbane, duocykler og en Rickshawcykel.

Værdier

På Poppelbo har vi stort fokus på beboerdemokrati. Vi holder eksempelvis beboermøder i alle afdelinger 10 gange årligt. En gang om året holdes en fælles beboer-/pårørendeaften i alle afdelinger. 

Poppelbo har fokus på et ’Godt og vellykket hverdagsliv’ med højt fagligt niveau, hvor opgaverne løses af medarbejdere, der har de rette kompetencer inden for personcentreret omsorg. Det er vigtigt, at du føler, at du er vigtig i dit liv. Vi har rigtig mange aktiviteter, som kan hjælpe dig til at have en hverdag, der er så tæt på den dagligdag, du havde før fx kan du hjælpe med at bage.

Vi lægger vægt på en dagligdag, hvor ”ensomheden druknes ” frem for den får svømmeundervisning. Det betyder, at vi taler om din livshistorie og dine interesser. Hvis du har en speciel interesse fx bridge, vil vi meget gerne hjælpe med at finde andre med samme interesse. Det er vigtigt for os, at du fortsat har de sociale relationer, du ønsker.

På Poppelbo ser vi med hjertet. Det betyder, at vi er interesserede i dig som menneske, og hvordan vi kan give dig en god hverdag og højne din livskvalitet. Det handler om at se dybere og spørge ind, hvis en vi ser forandring fra dag til dag, også selvom forandringen er lille.

Ventetid:

2 personer / 84 boliger

Pris

Husleje beregnes ud fra indkomst

Servicepakke

3865 kr. max pr måned

Boligareal

34 - 50 m2

Antal værelser

1
Boliger på plejehjemmet
84 boliger
Afstand til transport
200 meter
Afstand til indkøb
500 meter
Altan
Ja
Ægteparbolig
Ja
Husdyr
Nej
Eget tekøkken
Nej
Fælles have
Ja
Fælles gårdhave
Ja
Mulighed for internet
Ja
Mulighed for tilvalg af tv-pakke
Ja
Køkken på plejehjem
Nej
Egen bus
Ja
IT-faciliteter
Ja
Motionsrum
Ja
Frisør
Ja
Kiosk
Nej
Fodterapeut
Ja