Institution

Rundskuedagens Plejecenter

Rundskuedagens Plejecenter

Dannebrogsgade 44
1660 København V
Danmark
+45 35 30 29 00
Profilplejehjem for madentusiaster

Om Plejecenter

Rundskuedagens Plejecenter er centralt beliggende i den rolige ende af Vesterbro – tæt på grønne områder, parker og torve. En rolig enklave, hvor byens trafik ikke høres eller ses. Nærmiljøet er kendetegnet af et livligt forretningsliv med hyggelige butikker, caféer og gode muligheder for offentlig transport.

På Rundskuedagens Plejecenter bor 37 beboere i hver deres hyggelige lejlighed med eget bad, toilet og tekøkken. Lejlighederne er fordelt på fire etager, som alle har fælles køkken/alrum, fælles tv-stue, udestue og tagterrasse, hvor vi fx spiser eller ser film sammen. Vi har en dejlig gårdhave fælles med de øvrige beboere i karréen og en stor tagterrasse på 5. sal. Her opholder vi os meget i løbet af de varme måneder.

Rundskuedagens Plejecenter er et selvejende plejecenter.

Hverdagen

Det er vigtigt for os, at der er tæt kontakt mellem dig og personalet, og at Rundskuedagen er så tæt på et privat hjem som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på en rolig og stabil hverdag med faste rutiner. De fysiske rammer gør det muligt for dig at vælge i hvilken grad du vil indgå i det sociale liv. Du bestemmer selv i videst muligt omfang din egen dagligdag og dine egne rutiner. 

Vi tilpasser aktiviteterne til din fysiske eller psykiske formåen. Aktiviteterne tilrettelægges varierende så vidt muligt i samarbejde med beboerne. Vi har faste aktiviteter hver uge, som fx bankospil, motion, diverse spil, bagning og oplæsning. I sommerhalvåret har vi også en del udendørsaktiviteter. Aktiviteterne kan både foregå på din afdeling eller i aktivitetstilbuddet i stueetagen. Her finder du også vores træningsfaciliteter.

Samtidig er der i hverdagen også plads til spontane ture, fx en køretur i vores minibus. Derudover ledsager vi dig gerne til fx frisørbesøg og tøjindkøb i lokalområdet.
 
Vi tager også på sommerhusferie i Danmark hvert år.

Vi har vores eget køkken, hvor vores kokke laver dejlig mad til os. Mad er meget vigtigt for os her på Rundskuedagens Plejecenter. Alt bliver helst lavet fra bunden, både brød, pålæg og middagsmad. Vi ønsker at være et plejehjem, hvor dine pårørende kan komme og nyde den gode mad sammen med dig. Køkkenet hjælper også gerne til, hvis du vil holde din fødselsdag.

Profil 

Profilen henvender sig til beboere med en særlig interesse for mad. I den forbindelse arbejder Rundskuedagen f.eks. med temamiddage, ture ud af huset til f.eks. økologiske landbrug og gartnerier, ser film og programmer der har fokus på mad som f.eks. Babettes Gæstebud og Spise med Price og invitere foredragsholdere, der fortæller om traditioner omkring mad- og måltidskultur, vin, ost mv. Borgere fra lokalområdet kan inviteres ind til forskellige middage, hvor der er fokus på et særligt tema.

Det er vigtigt for os at engagere dig i din hverdagen, så du kan udvikle, styrke og bevare dine ressourcer. Vi ønsker at tage udgangspunkt i dine behov og din livshistorie. Det er vigtigt for os, at du føler, at du har et værdigt liv, hvor du føler, at vi har respekt for dig og dine pårørende og indsigt i, hvordan du levede, inden du kom på plejehjem.

Indskud

19948 - 20331 kr.

Pris

8865 - 9034 kr. inkl. vand

Servicepakke

3865 kr. max pr måned

Boligareal

65 - 67 m2

Antal værelser

1 - 2
Boliger på plejehjemmet
37 boliger
Afstand til transport
20 meter
Afstand til indkøb
20 meter