Københavns Kommune

Administrativ medarbejder til det stemningsfyldte plejecenter Sølund på Nørrebro

Søg jobbet

Område
Drift og service
Politik og administration
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Har du lyst til at bidrage med din særlige administrative faglighed på en arbejdsplads, hvor mennesker er i centrum? Så er du måske vores nye kollega!

Hvem er du og hvad skal du lave?

Som administrativ medarbejder på Sølund vil du blive lidt af en ”blæksprutte”, som er afgørende for, at vores hverdag fungerer til glæde for beboerne. Du vil desuden være den første, som de besøgende møder, uanset om de er pårørende, håndværkere eller musikere, som skal optræde her, og du kommer til at dele kontor med andre. Det er derfor helt essentielt, at du er glad og udadvendt og kan koncentrere dig, også når der foregår andet i baggrunden.

Derudover forventer vi, at

  • du er kontoruddannet eller har en anden relevant uddannelse eller erfaring
  • du kan løse administrative opgaver hurtigt, og du er opsøgende
  • du har lyst til at påtage dig mange forskellige typer opgaver, også ad hoc

Du skal sikre at Sølund løser de administrative opgaver i overensstemmelse med de gældende retningslinjer og på de mest lønsomme måder. Dine vigtigste opgaver bliver indkøb, fakturering og regnskab samt journalisering og udarbejdelse af diverse oversigter og materialer.

Øvrige opgaver vil omfatte, men ikke begrænse sig til

  • Administrativ support ved ansættelser og fratrædelser
  • Administration af it-udstyr

Du vil blive en vigtig sparringspartner til ledergruppen og vil have en stor berøringsflade med Sølunds beboere og medarbejdere og med kolleger fra forvaltningen. Du vil arbejde særlig tæt sammen med en anden administrativ kollega, som varetager opgaver for beboerne, herunder indflytning og kontant-udbetaling. Da denne kollega er på deltid, vil du også få et ansvar her.

Hvem er vi?

Sølund har en musikprofil og ligger lige ned til Søerne. Her er en meget levende stemning i huset, og vi lægger vægt på et åbent naboskab. Vi har seks plejeafdelinger med i alt 150 beboere samt et aktivitetscenter, et produktionskøkken og en serviceafdeling. På Sølund løfter vi i flok og prioriterer kompetenceudvikling for vores medarbejdere – også for dig. Se mere på https://boligertilaeldre.kk.dk/soelund

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer om ugen og er ledig pr. 1. august 2024.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret centerchef Ulla Godtfredsen på 2464 8177 eller email j89j@kk.dk.

Søg via linket senest søndag den 16. juni 2024

Vi forventer at holde samtaler den 19. eller 21. juni 2024.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.