Københavns Kommune

Afdelingsleder til Peder Lykke Centret

Søg jobbet

Område
Ledelse
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Vil du være med til at udvikle det moderne mangfoldige seniorliv? Vi søger en leder til plejehjemmet på Peder Lykke Centret.

Peder Lykke Centret er et samlingssted for det moderne mangfoldige seniorliv. Vi rummer plejehjem, Aktivitetscenter og Daghøjskole. Vi vil være trendsetters for det moderne, involverende og mangfoldige seniorliv. Vi har en stærk faglig profil og et tydeligt DNA med fokus på rummelighed, nysgerrighed og livskvalitet.

Vi er et hus med mere end 50 års historie, men samtidig er vi friske og altid klar på forandringer og ny udvikling. Vi er stolte af vores hus, hvor det er vores værdier, borgernes livskvalitet og det gode arbejdsmiljø, der tæller.

Læs mere på www.pederlykkecentret.dk

Nu søger vi en ny dynamisk leder til en af vores i alt seks plejeafdelinger.

Du skal være sundhedsfaglig uddannet, have en lederuddannelse og erfaring med ledelse.

Personlighed

Som person er du dedikeret og står stabilt også i stormvejr. Du er energisk og din energi smitter.

Hvis du er god til struktur og til at følge opgaver helt i mål, vil det være en fordel. Vi har altid gang i mange projekter og tiltag og har måske nogle gange brug for hjælp til overblik og struktur.

Faglighed

  • Du brænder for dit fag og for at gøre en forskel for menneskers livskvalitet. Her er det muligt.
  • Du har måske ikke arbejdet med mangfoldighed før, men rummelighed og nysgerrighed ligger dig nært.
  • Du har altid beboeren i centrum for alt, hvad du gør. Vi arbejder kontinuerligt med kvalitetsudvikling og på at dygtiggøre os indenfor alle områder af vores faglighed. Denne proces ønsker vi, at du bidrager til.
  • Du er fagligt velfunderet i gerontologi, demens og psykiatri.

Lederskab

Du er god til mennesker og god til at skabe rammer og retning. Du er anerkendende i din kommunikation og god til at have fokus på medarbejdernes potentiale. Du vil gerne være leder på en arbejdsplads med holdninger, og hvor der er mulighed for udvikling.

Ledergruppen har igennem de sidste par år arbejdet på en strategiplan. Du vil blive en del af dette arbejde og bidrage til implementeringen ude i organisationen.

Peder Lykke Centret som arbejdsplads

Peder Lykke Centret er en arbejdsplads med gang i. Vi keder os aldrig. Her får du gode kollegaer og en ledergruppe med sammenhold og sparring.

Du bliver en del af et lederteam med afdelingsledere på plejehjemmet, leder af Aktivitetscentret, leder af Daghøjskolen, leder af køkkenet og centerchefen. Du refererer til centerchefen.

Du bliver en del af en robust arbejdsplads med fokus på kvalitet, det gode arbejdsmiljø, og hvor mennesker har tillid til hinanden.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der er ansøgningsfrist d. 16. juni 2024.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Poulsen på 2383 5647 eller centerchef Mette Olsen på 3234 4318.

Søg via linket senest søndag den 16. juni 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.