Københavns Kommune

Afløsere til fast weekendvagt på plejehjemmet Kastanjehusene i hjertet af Nørrebro

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Er du (eller på vej til at blive) sundhedsfaglig uddannet?

Vil du gøre en positiv forskel for Kastanjehusenes beboere og samtidig have mulighed for indflydelse og faglig udvikling?


Hvis du kan sige ja til dette, så er det (nok) dig, vi søger som afløser til faste weekendvagter enten hver 2. eller 3. weekend med mulighed for at tage ekstravagter efter behov.  

Kastanjehusene er et plejehjem, som ligger centralt i hjertet af Nørrebro. Plejehjemmet har 92 beboere fordelt på tre afdelinger. Vi er et levehjem – det er efterhånden blevet en del af vores DNA. Vi ønsker at skabe et sted, hvor mennesker kan leve et liv med oplevelser og kan have en hverdag i trygge og gode omgivelser.

Vi værner om vores gode samarbejde, fælles trivsel og trygge arbejdsmiljø – så du vil hurtigt føle dig hjemme her!

Ring eller sms til afdelingslederne Louise Gejpel på 2380 5720, Camilla Rossil på 2710 2137 eller Anja Vittarp på 4014 8943, hvis du vil høre mere om stillingerne. Kom gerne forbi, så ser vi, om en af lederne har mulighed for at tale med dig med det samme.

Hvorfor skal du vælge at arbejde her?

Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske og personens livshistorie. Vi har et godt arbejdsmiljø med lavt sygefravær og høj social kapital. Vi er stolte af vores arbejdsplads! Her får du en masse erfaring og læring i forhold til udviklingen af din faglighed og møder mennesker i øjenhøjde.

Hvem er du?

Måske har du en uddannelse indenfor sundhedsområdet eller et andet relevant område – måske er du i gang med en sundhedsfaglig uddannelse. Det vigtigste er, at du har interesse for området og ønsker at gøre en forskel for beboerne i deres hverdag.

Hvad skal du lave?

  • Være en del af dagligdagen på afdelingen – hjælpe beboerne med at komme op om morgenen og med den personlige pleje.
  • Deltage i og motivere under måltider og aktiviteter.
  • Skabe bedst mulig trivsel for beboerne ud fra den enkeltes ønsker og behov.

Hvad siger dine nye kollegaer?

Medarbejderne synes, at Kastanjehusene er en fantastisk arbejdsplads blandt andet fordi: 'Her er supermange aktiviteter og fuld gang i den'; 'Vi har et godt arbejdsmiljø, jeg møder smil og venlighed'; 'Kom til et hus, der aldrig står stille'; 'Vi har medbestemmelse og gode relationer til kollegaer og beboere'.

Læs mere om hverdagen på Kastanjehusene her.

Ansættelsesvilkår 

Vi håber, at du kan starte 1. juni 2024 – eller snarest muligt. Stillingerne er på 5-8 timer om ugen fordelt på hver 2. eller 3. weekend i timerne mellem kl. 07-15.00. Ansættelse og løn er efter gældende overenskomst.

Søg via linket senest søndag den 26. maj 2024

Samtaler holder vi løbende, men modtager ansøgninger og tager ansøgere i betragtning helt frem til fristen.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.