Københavns Kommune

Ansvarsbevidst og erfaren social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til fast stilling som aftenvagt på Langgadehus i hjertet af Valby

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Banker dit hjerte for de ældre, og giver det dig stor glæde, når du kan mærke, at de trives? Og kommer du med erfaring?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Lige nu søger vi en ansvarsbevidst og erfaren social- og sundhedsassistent eller -hjælper til en fast aftenvagtstilling på 28 timer om ugen i et 5-2-rul. Arbejdstiden vil være mandag, tirsdag og weekend i lige uger.

Vi har 72 beboere fordelt på tre afdelinger, og du vil blive en fast del af Afdeling 2 med 24 beboere.

Kort video: Vores hverdag på Langgadehus.

Hos os får du en rummelig arbejdsplads. Vi vægter hinandens personlige og faglige forskelligheder højt. Vi er også et hus i konstant udvikling – blandt andet i brugen af velfærdsteknologiske hjælpemidler, forbedringsprojekter og uddannelse.

Ring gerne til os og få en snak, inden du skriver en ansøgning.

Det er ikke altid lige let at skrive en god ansøgning eller lave et flot CV, og derfor tror vi på, at du alligevel kan være en rigtig god social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent. Hvis ansøgning og CV driller, kan du ringe til afdelingsleder Emilie Nielsen på 51735 870 og få en uformel snak om mulighederne for netop denne stilling.

Stærkt, videnstungt arbejdsmiljø

Hos os har vi kerneopgaven i centrum, og vi tager ansvar for vores fælles trivsel. Vi arbejder i tværfaglige teams med blik for, at vi udnytter hinandens kompetencer bedst muligt – og samtidig lader vores individuelle faglighed smitte af på hinanden.

Derfor betyder det meget for os, at du har et positivt livssyn og en lyst til at bruge dine kompetencer til at gøre vores fælles arbejdsmiljø så stærkt og videnstungt som muligt.

Vi sørger for, at du løbende udvikler dig og udfolder dit særlige talent. De fleste af vores beboere har andre udfordringer udover deres alder, så vi tilbyder løbende efteruddannelse, fx AMU-kurser inden for blandt andet demens, ernæring/diabetes, inkontinens og forflytninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til demens.

Vi dokumenterer i CURA, og hvis du ikke allerede har kendskab til systemet, sørger vi for grundig oplæring, så du kan leve op til ansvaret om grundig dokumentation.

Tæt på offentlig transport i hjertet af Valby

I hjertet af Valby tæt på caféer, kultur og grønne omgivelser ligger Langgadehus Plejehjem – og tæt på motorvejen og Valby station, så det er let at komme på arbejde både med tog, bus og bil.

Du får en arbejdsplads befolket med imødekommende og (ofte) sjove kolleger. Vi er også uddannelsessted for social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter, og vi er glade for den energi, de bringer med sig.

Langgadehus åbnede i 2011 som et selvejende plejehjem bygget sammen med 55 familieboliger. Vi er et meget åbent plejehjem, og vi har mange aktiviteter i dagligdagen og mange fester med beboerne – fx grill, danset og juleklip.

Læs mere om os her.

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter principperne i Ny Løn, så udover din basisløn kan du forhandle om kvalifikationstillæg, funktionstillæg og engangsvederlag. 

Der er tale om en fast aftenvagtstilling på 28 timer om ugen i et 5-2-rul.  

Vi ønsker stillingen besat den 1. august 2024 eller snarest muligt.

Mere information  

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Emilie Nielsen på 5173 5870 og hør nærmere.

Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via linket senest tirsdag den 18. juni 2024

Samtaler holder vi den førstkommende uge efter ansøgningsfristen.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på vores-hverdag.kk.dk, Facebook og LinkedIn