Københavns Kommune

Bager til Møllehuset

Søg jobbet

Område
Drift og service
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Banker dit hjerte for godt bagværk, økologi og det gode måltid?
Vil du være med til at starte et spritnyt bageri i De Gamles By?

Vil du være med til at gøre en forskel i de offentlige måltider?
Kan du holde styr på brøddeje, småkager og wienerbrød, måske ligefrem surdej, på samme tid?
Og er du typen, der højt siger 'godmorgen!', når du møder på arbejde?

Så tøv ikke med at sende os din ansøgning til jobbet som bager og bliv vores nye kollega.

Bageriet i De gamles By er et spritnyt bageri, der har til huse på naboplejehjemmet Slottet i det stemningsfyldte De Gamles By på Nørrebro. Det er herfra vi skal bage økologiske brød, boller, småkager og wienerbrød til beboerne på plejehjemmene Slottet, Klarahus, Kastanjehusene og os selv på Møllehuset. Vi er ambitiøse på bagværkets vegne, og vil ælte deje fra bunden, koge vores egen kagecreme og selv rulle wienerdej.

Du bliver del af et stærkt fagligt fællesskab, da dine kollegaer allerede driver et dynamisk køkken, hvor stort set al maden også bliver lavet fra bunden. Vi er på alle leder og kanter drevet af at sikre gode, velsmagende måltider til beboerne, og samtidig agere indenfor rammerne af Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategi, herunder økologimålsætninger og den grønne dagsorden.

Vi er på udkig efter et bagefagligt anker, der ligesom os, brænder for sit fag, og som får ild i øjnene ved tanken om at skulle være medvirkende til at sætte et nyt bageri på skinnerne, og efterfølgende være med til at udfolde dets potentiale. Bageerfaring er centralt, men lige så vigtigt er det, at du har evnerne til at planlægge, hvornår hvad skal æltes, hæves og bages, at du kan holde liv i surdejen og tager ansvar både for dit arbejde og det gode arbejdsmiljø, vi allerede har og værner om.

Om os
Plejehjemmet Møllehuset ligger centralt på indre Nørrebro, ikke langt fra både busforbindelser og anden offentlig transport. Møllehuset arbejder med et forankret afsæt i Københavns Kommunes ældrepolitik, hvor frihed, tryghed og fællesskaber udgør de centrale værdier

Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores stærke faglige og menneskelige fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til at vende stort og småt. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor alle fejl fejres som en mulighed for at begå læring.

Praktisk information
Vi håber, du er klar til at starte allerede den 1. maj 2024. Stillingen er på 35 timer om ugen fordelt på hverdagene, formodentlig i tidsrummet kl. 06-15.00 – den beslutning træffer vi sammen. Du kommer til at arbejde sammen med en dygtig ernæringsassistent, som assisterer dig i bageriet ca. 25 timer om ugen. Der er god mulighed for gode relationer med alle dine kollegaer fra køkkenet, da de er i bageriet sammen med dig på skift, en uge ad gangen. Løn- og arbejdsforhold efter gældende overenskomst.

Vækker ovenstående noget i dig, så ring eller SMS til afdelingsleder Laura Andersen på 5173 3983 eller forstander Iben Alsholm på 2362 9274, hvis du vil høre mere om stillingen eller kigge forbi til en kop kaffe.

Send os din ansøgning nu med et par ord om, hvad du bringer til bageriet og arbejdsmiljøet.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg via linket senest søndag den 10. marts 2024
Vi forventer at holde samtaler i uge 10 og 11.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.