Københavns Kommune

Dygtig ernæringsassistent til spændende stilling på plejehjemmet Rosenborgcentret

Søg jobbet

Område
Drift og service
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Vil du sætte dit præg på udvikling, mad og måltider i hverdagen på et plejehjem?

Så søg denne ledige stilling.

Om os

Du bliver ernæringsassistent på plejehjemmet Rosenborgcentret, som er hjem for 83 beboere. Centret ligger centralt og smukt i det indre København ca. 10 minutters gang fra Østerport Station eller en metrostation, og vi har gode parkeringsmuligheder.

Du kan forvente en arbejdsdag med meningsfulde opgaver og samarbejde med engagerede kolleger. Vores fælles mål er, at Rosenborgcentret skal være et rigtigt godt sted at bo, leve og arbejde.

Du vil indgå i husets køkkenteam og have et tæt samarbejde med fire dygtige kolleger. Sammen har I ansvaret for den daglige tilberedning af velsmagende og ernæringsrigtig mad til ca. 120 ældre borgere. Maden produceres fra bunden. Vi anvender friske råvarer i sæson og har Guldmærket i Økologi. Vi tilbereder diæter efter behov herunder bl.a. dysfagikost.

Vi ønsker et tæt tværfagligt samarbejde på tværs i huset for at sikre, at beboernes behov og ønsker til maden indfries.

Køkkenet er i en fortsat udvikling med fokus på høj faglighed og trivsel.

En dag i køkkenet

Dine daglige arbejdsopgaver vil variere mellem tilberedning af smørrebrød, bagning, diæter og mellemmåltider samt produktion af varm mad. Du vil også indgå i menuplanlægning og varebestilling i vores kostberegningssystem, Xena. Af og til planlægges en syltedag, temadag eller tid til at bage småkager til juledagene.

Hvem er du?

Du er en ambitiøs og kreativ ernæringsassistent, som har lyst til at sætte dit præg på udviklingen af fremtidens køkken på Rosenborgcentret.

Du ser muligheder frem for begrænsninger og trives med nye faglige udfordringer. Du har et godt overblik og har det godt i en til tider hektisk hverdag.

Du er god til samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt.

Du har muligvis erfaring med varebestilling, menuplanlægning i Xena samt tilberedning af dysfagikost.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt – afstemt efter dine ønsker. Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2024 eller efter aftale. Arbejdstiden er hverdage kl. 07.00 til ca. 14.30. Du skal weekendarbejde hver 4. uge kl. 07-14.00. Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Mere information

Vi uddyber gerne ovenstående. Ring til køkken- og serviceleder Inette Vintersfjord på hverdage i tidsrummet kl. 09-11.00 på 2046 0328. Du er også velkommen til efter aftale at besøge centret.

Søg via linket senest torsdag den 13. juni 2024

Vi forventer at holde anættelsessamtaler i uge 25.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.