Københavns Kommune

Dygtig smørrebrødsjomfru til køkkenet Madam Blå på plejecentret Sølund

Søg jobbet

Område
Drift og service
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Madam Blå er et økologisk køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet, god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som 'mormormad med kant'. Vi producerer dagligt mad til 300 beboere på vores fire matrikler, til vores hyggelige café og aktivitetscenter samt til masser af arrangementer og mødeservice i vores forvaltning. Vi er 17 ansatte: bager, kokke, ernæringsassistenter, teamleder, elever og ufaglærte. 

Vi søger en dygtig håndværker, som har lyst til at arbejde med klimavenlig og økologisk mad fra bunden
Som smørrebrødsjomfru i Madam Blå skal du sørge for, at vores beboere hver dag bliver forkælet med lækkert smørrebrød, og at vores kunder får dejlige sandwich. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver. Du skal have en køkkenfaglig uddannelse. Generelt forventer vi, at du:

  • er engageret og ansvarlig i forhold til produktion og kollegaer
  • er en god teamplayer
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks
  • fagligt sætter barren højt og finder energi i dette
  • er i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse

Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik
Som køkken er vi ambitiøse og ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger Københavns Kommunes mål om økologi og klima og det gode måltid. Derfor tilberedes det meste af vores mad fra bunden, og vi er 92% økologiske og har det økologiske guldmærke. Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer tre-retters gourmetmenuer til vores fester, og griller i haven til vejfest og Skt. Hans. 

Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid, og her indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, udseende, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er et centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle, de nye trends indenfor ældremad. Vi har en kreativ tilgang til vores produktion, derfor skal der være plads til at eksperimentere.  

Kvadratisk, praktisk, Sølund
Vi tilbyder dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke og dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og kollegaer, er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du får indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og bliver en del af at sætte fremtidige mål. 

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 25 timer om ugen. Vi ønsker, at du kan starte den 1. maj 2024 eller snarest muligt. Vagterne ligger kl. 09-14.00 med fri i weekenderne. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi straffeattest. Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. 

Vil du vide mere?
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside eller vores facebookside. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407. 

Søg via linket senest torsdag den 18. april 2024
Vi forventer at holde samtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.