Københavns Kommune

Faglig koordinator som er uddannet sygeplejerske til Langgadehus

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Langgadehus søger en faglig koordinator som er uddannet sygeplejerske.

Om dig og dine opgaver

Du er vores nye faglige koordinator. Du kommer til at fungere som rollemodel for afdelingens og husets øvrige medarbejdere. Og du bliver inddraget i Langgadehus’ strategiske og ledelsesmæssige arbejde. I hverdagen går du forrest og skaber en fagligt funderet fordeling af opgaver blandt dine kolleger i afdelingen samtidig med, at du bliver en del af kvalitet, udvikling og uddannelsesopgaverne i huset.

Vi forestiller os, at du

  • har erfaring med ældreplejen og evner at skabe overblik over beboernes behov
  • tager ansvar med et skarpt sygeplejefagligt blik for de daglige opgaver og dokumentation
  • er i stand til at sætte sine kolleger i spil og være med til at øge deres faglighed og dermed kvaliteten i afdelingen
  • deltager aktivt i kvalitets- og udviklingsarbejdet
  • er en god sparrings- og samarbejdspartner for kolleger
  • er uddannet klinisk vejleder eller ønsker at blive det
  • har stor interesse for uddannelsesopgaven

For dig er det naturligt at skabe overblik og koordinere opgaver. Hverdagen hos os er kompleks, og det er vigtigt, at dagens opgaver ender hos kolleger med de rette kompetencer. Det betyder, at du skal være tydelig i din kommunikation.

Du indgår som en del af den daglige sygepleje, så du får et indblik i, hvordan det går hos beboerne. Og samtidig får du mulighed for at hjælpe dine kolleger i deres faglige udvikling med oplæring, sparring og vejledning.

Du er en holdspiller med gåpåmod, der deler vores mål om, at vi hver dag yder en særlig indsats med beboernes ønsker og drømme i centrum. Du skal derfor også have øje for beboernes psykosociale trivsel.

Om os

Hos os får du en rummelig arbejdsplads. Vi vægter hinandens personlige og faglige forskelligheder højt. Vi er også et hus i konstant udvikling – blandt andet i brugen af velfærdsteknologiske hjælpemidler, forbedringsprojekter og uddannelse.

Vi har kerneopgaven i centrum, og vi tager ansvar for vores fælles trivsel. Vi arbejder i tværfaglige teams med blik for, at vi udnytter hinandens kompetencer bedst muligt – og samtidig lader vores individuelle faglighed smitte af på hinanden.

Vi sørger for, at du løbende udvikler dig og udfolder dit særlige talent.

På Langgadehus bor der 72 beboere fordelt på tre afdelinger, og du vil blive en fast del af Afdeling 1 med 24 beboere.

Tæt på offentlig transport i hjertet af Valby

I hjertet af Valby tæt på caféer, kultur og grønne omgivelser ligger Langgadehus Plejehjem – og tæt på motorvejen og Valby Station, så det er let at komme på arbejde både med tog, bus og bil.

Du får en arbejdsplads befolket med imødekommende og (ofte) sjove kolleger. Vi er også uddannelsessted for sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter, og vi er glade for den energi, som de bringer med sig.

Langgadehus åbnede i 2011 som et selvejende plejehjem bygget sammen med 55 familieboliger. Vi er et meget åbent plejehjem, og vi har mange aktiviteter i dagligdagen samt mange fester med beboerne – fx grill, dans og juleklip.

Læs mere om os her.

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter principperne i Ny Løn, så udover din basisløn kan du forhandle om kvalifikationstillæg, funktionstillæg og engangsvederlag. 

Der er tale om en fast dagvagtsstilling på 37 timer om ugen. Stillingen er uden weekendvagter, men med enkelte helligdage over året.

Vi ønsker stillingen besat den 1. august 2024 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forstander Rikke Lefevre på 2492 6694 eller afdelingsleder Gülsah Dalan på 2014 3597.

Søg via linket senest mandag den 24. juni 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.