Københavns Kommune

Faglig koordinator (sygeplejerske) i dagvagt søges til Sølund

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Hvis du har nogen eller meget erfaring som sygeplejerske og gerne vil udvikle dig selv i retning af ledelse eller faglig kvalitet, mens du bevarer kontakt til borgere, så er stillingen som faglig koordinator den rette til dig.

Om dig og dine opgaver
Du skal hjælpe med at sikre høj faglighed. Hver af vores seks plejeafdelinger har en faglig koordinator, som i tæt samarbejde med afdelingslederen har overblik over beboernes behov og sygepleje og over medarbejdernes kompetencer. Som faglig koordinator er det vigtigt, at du har lyst til at være rollemodel. Du indgår derfor som en del af den daglige morgenpleje, så du får et indblik i, hvordan det går hos beboerne. Men du får afsat særlig tid til at hjælpe dine kolleger i deres faglige udvikling gennem sparring og vejledning. Du vil også blive en del af et sygeplejefagligt fællesskab, hvor du bliver inddraget i Sølunds strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Hverdagen hos os er kompleks, og det er vigtigt, at dagens opgaver ender hos kolleger med de rette kompetencer. Det betyder, at du skal være tydelig i din kommunikation og tage ansvar. Derudover håber vi, at du

  • har erfaring med eller interesse for geriatri
  • har et skarpt sygeplejefagligt blik for dokumentation

Vi tilbyder

  • familievenlige arbejdstider. Du arbejder i dagvagt på hverdage. Hver 6. weekend og ca. 3 helligdage om året er du ansvarshavende.
  • mulighed for efter- og videreuddannelse i den retning, du ønsker at gå
  • dig at blive en del af et stærkt sygeplejefagligt team, som udgøres af faglige koordinatorer og en dygtig fagstab

Om os
Vi er et profilplejehjem med speciale i musik, hvilket afspejler sig både i hverdagen og til fester. På Sølund er der højt til loftet og plads til forskellighed. Hos os skal man ikke være god til det hele selv. Vi løfter i flok og deler vores forskellige kompetencer. Det gør vi, fordi det er til gavn for vores beboere og deres pårørende. Og fordi det giver sammenhold, trivsel og arbejdsglæde. Læs mere om os på Sølunds hjemmeside

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. juli 2024 eller efter aftale.

Mere information
Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Daryoush Moslehi på 5129 2704 eller konstitueret centerchef Ulla Godtfredsen på 2464 8177 for at høre nærmere om stillingen. Vi kan også lave en aftale om en uformel rundvisning.

Søg via linket senest søndag den 28. april 2024
Samtaler bliver afholdt løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.