Københavns Kommune

Fagligt dygtig social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med hjertet på rette sted til aftenvagt i 5/2 på Ørestad Plejecenter Team 5

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Kan du lide at arbejde i et visionært og udviklingsorienteret plejecenter? 

Ørestad Plejecenter søger en social- og sundhedsassistent eller en sygeplejerske i aftenvagt i Team 5 med fysisk placering på 5. sal. Team 5 er et mindre team med plads til 14 beboere, der er i alt fire fastansatte dagvagter i teamet samt en fast aftenvagt og en fast kortvagt i aftenvagt. Der er også en ansvarshavende sygeplejerske for hele huset i aftenvagten.

Stillingen er en aftenvagt 5/2 28 timer om ugen med weekendvagt hver anden weekend i lige uger.

Du har lyst og evne til at arbejde i den borgernære hverdag i et tillidsfuldt og inddragende samarbejde med dygtige kolleger, engagerede borgere og pårørende. På Ørestad Plejecenter tages der et fælles ansvar for kerneopgaven: Ørestad Plejecenter danner ramme om et frit, trygt og meningsfuldt liv for de personer, som bor, arbejder eller kommer i huset – ved at inspirere og involvere hinanden hver eneste dag.

Byens bedste beboere og medarbejdere – og hele tiden bedre 

Ørestad Plejecenter inddrager borgernes ressourcer og ønsker i tilrettelæggelsen af hverdagens aktiviteter og plejecentrets drift. Derfor skal du som medarbejder være indstillet på at udvikle dit faglige og personlige potentiale ud fra borgernes behov – og derfor er vi som arbejdsplads altid i bevægelse.

Plejecentret arbejder med IHI-inspireret forbedringsmetode og har opnået flotte resultater med det, og du vil være en afgørende medspiller i disse processer. Forbedringsmetoden bygger på anvendelsen af data og hurtige afprøvninger – og derfor er der ikke langt fra ide til handling hos os.

Ørestad Plejecenter er del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. Plejecentret er del af Lokalområde Amager, der desuden har fire øvrige plejehjem, Lokalområdekontor, Sundhedshus, Hjemmepleje og Sygepleje. Ørestad Plejecenter er beliggende i byudviklingszonen Ørestad Syd. Metroen går lige til døren. Se www.kk.dk for yderligere information om at arbejde i Københavns Kommune. På Københavns Kommunes hjemmeside kan du også hente ældrepolitikken samt kommunens sundhedspolitik. 

Vi ønsker en medarbejder, som 

  • har kendskab til ældreplejen. 
  • kan håndtere medicinadministration.  
  • gerne har kendskab til den elektroniske Cura journal.  
  • kan levere kvalitet i plejen og bruger sin faglighed til at inddrage borgerne i hverdagens aktiviteter.  
  • interesserer sig for borgeren som 'det hele menneske', og som ser muligheder i at tilpasse pleje og aktiviteter med udgangspunkt i borgerens perspektiv.   
  • gør op med ”som vi plejer”, ser muligheder i det ukendte, har lyst til at lære noget nyt og bruger sin indlevelsesevne til at skabe trygge rammer for borgerne. 
  • er en god sparrings –og samarbejdspartner for kolleger.  
  • kan deltage i uddannelse af vores elever og evt. har en praktikvejlederuddannelse. 
  • er åben og proaktiv i de projekter, der er på tværs i huset samt i teamet.

Vil du være vores kollega? Så søg endelig vores stilling som aftenvagt. 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er ledig nu eller efter aftale. Lønnen forhandles efter gældende overenskomst. 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere, så kan du kontakte teamleder Pernille Fredholm på 2493 0039. 

Søg via linket senest onsdag den 26. juni 2024 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende dog senest i uge 26.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.