Københavns Kommune

Fagligt engageret og udviklingsparat social- og sundhedsassistent til plejehjemmet Hjortespring i Herlev

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Har du lyst til at bruge og udvikle dine faglige kompetencer til at skabe en hverdag, hvor vores beboere bliver set og hørt?

Er du uddannet social- og sundhedsassistent?


Så søg stillingen nu!

Fleksibilitet, rummelighed og samarbejde

Hjortespring er et plejehjem med fokus på inddragelse og medbestemmelse. Vi er ca. 120 kollegaer, som hver dag samarbejder om at give vores beboere en rar hverdag og gode oplevelser.

Lige nu søger vi en ny social- og sundhedsassistentkollega til dagvagt 35 timer om ugen og med arbejde hver 3. weekend. Vi ønsker, at du kan starte den 1. september 2024 eller efter aftale.

Stabilitet, samarbejde og faglig udvikling

Vi søger dig, som har fokus på samarbejde og faglighed og som har lyst til at være med til at skabe en hverdag for vores borgere, hvor de bliver set og hørt. Du kan bidrage med stabilitet og ansvarlighed og har hjertet på det rette sted.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Vi har et trygt og godt arbejdsmiljø med medarbejderindflydelse, og vi hjælper hinanden med opgaverne og deler ud af vores viden og erfaring.

Gratis parkering og træning i arbejdstiden

Vores plejehjem Hjortespring ligger i Herlev i naturskønne omgivelser. Det er tæt på offentlig transport og motorvejen, og du parkerer både cykel og bil gratis hos os. Vi tilbyder bl.a. træning i vores træningslokale Grotten og har gode muligheder for at blive dygtigere og videreudvikle dine kompetencer gennem kurser og temadage. Læs mere om os og hverdagen på Hjortespring.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Mere information

Ring til afdelingsleder Lone Dahm Nielsen på 8256 2420 eller forstander Inge Andersen på 8256 2401, hvis du vil høre mere om stillingen og måske komme forbi og hilse på.

Vi glæder os til at høre fra dig!   

Søg via linket senest torsdag den 25. juli 2024

Vi holder samtaler løbende, men modtager ansøgninger helt frem til fristen.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.