Københavns Kommune

Fagligt stærk sygeplejerske til Kastanjehusene – et ambitiøst plejehjem i hjertet af Nørrebro

Søg jobbet

Område
Pleje
Undervisning
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Drømmer du om et (arbejds-)liv i balance? Vil du være med til at gøre Kastanjehusene til et levehjem med en høj grad af faglighed til gavn for vores beboere?

Så skal du da drikke kaffe med os!

Vi søger dig, der vil være sygeplejerske på en afdeling med 29 beboere med forskellige somatiske sygdomme. Stillingen er på 35-37 timer med weekendvagt hver 6. weekend i dagvagt med tværgående funktion.

Kastanjehusene er ét plejehjem fordelt på tre bygninger i stemningsfyldte ”De Gamles By” i hjertet af Nørrebro. Her er plads til 91 beboere på tværs af husene. Som noget særligt har D-huset 10 pladser til ældre med hørehandicap – og det er netop i D-huset, at vi mangler en omsorgsfuld og super-kompetent sygeplejerske.

Du skal være med til at kvalitetssikre alle opgaver, der omhandler den komplekse sygepleje og behandling og omsorg i hele beboerens forløb på plejehjemmet – fra en tryg indflytning til en værdig afslutning.

Det unikke ved denne stilling er, at du i din hverdag vil møde beboere, kollegaer, elever/studerende, praktikanter og andre eksterne samarbejdspartnere, som bruger tegnsprog i forskelligt omfang. Vi forventer ikke, at du mestrer sproget, når du starter – men vi håber, at du er frisk på at lære det.

Ring eller sms til afdelingsleder Anja Vittarp på 4014 8943, hvis du vil høre mere om stillingen, kollegerne og stemningen i Kastanjehusene. Du er også velkommen til at komme forbi til fyraftenskaffe.

Ambitiøst plejehjem med fokus på fagligt fællesskab
På Kastanjehusene har vi fokus på kvaliteten for beboerne og opmærksomhed på trivsel og arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Vi arbejder strategisk med udvikling af kvaliteten gennem forbedringsmetoden, hvor medarbejderne inddrages i systematiske afprøvninger af nye idéer. Kender du ikke allerede metoden, vil vi glæde os til at introducere dig for den!

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingsleder Anja for i fællesskab at nå afdelingens faglige mål. I vil være hinandens vigtigste samarbejdspartnere i hverdagen og fordeler opgaverne mellem jer, så jeres respektive erfaringer og kompetencer kommer mest muligt i spil.

Du er heller aldrig alene i din faglighed. Vi har sygeplejersker på alle afdelinger og tværgående kompetencer, som tæller en kvalitets- og udviklingssygeplejerske, en tværgående sygeplejerske og en uddannelsesansvarlig sygeplejerske.

På tværs af vores tre huse tæller dine kommende kollegerne både social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger, terapeuter, rengøringsmedarbejdere, serviceteam, aktivitetsmedarbejdere og mange andre fagligheder.

Det er vores fælles mål fortsat at arbejde mod i endnu højere grad at blive ét samlet plejehjem med naturlige arbejdsfællesskaber på tværs af husene: Kastanjehusene skal være et levehjem for de ældre mennesker, der bor på plejehjemmet. De skal føle sig hjemme og have en oplevelse af at blive mødt i deres ønsker og behov. Og vi skal være et plejehjem, hvor vi giver pleje og omsorg af høj kvalitet.

Se billeder og læs mere om hverdagen i Kastanjehusene

Om dig: Engageret, nysgerrig og inkluderende
Du er naturligvis uddannet sygeplejerske, du står stærkt i din faglighed, og du har erfaring inden for almen medicin og/eller geriatri. Måske du også har erfaring med – eller interesse for – arbejdet som sygeplejerske i primærsektoren? Det er i hvert fald et plus, hvis du allerede kender vores elektroniske dokumentationsprogram Cura. 

Vi drømmer om en kollega, som er både opsøgende og engageret. Du er drevet af at sikre et højt sygeplejefagligt niveau omkring beboerne, du er naturligt en rollemodel for dine kollegaer, og du vil gerne spille dem gode ved at støtte og vejlede dem i dagligdagen.

Du er også et nysgerrigt menneske, som ofte tænker ”mon denne opgave kunne løses bedre på en anden måde?”. Du kan lide at samarbejde med andre mennesker, du inkluderer dine kolleger, og du vil gå langt for, at alle når i mål med dagens opgaver.  

Hvis du også er uddannet klinisk vejleder eller har interesse for at tage uddannelsen, er vi tæt på at være et match.

Ansættelsesvilkår  
Stillingen er på 35-37 timer om ugen med weekendvagt hver 6. uge i dagvagt med tværgående funktion.
Vi håber, du kan starte den 1. maj 2024 eller snarest muligt.   
Du bliver ansat efter den gældende overenskomst, og din løn bliver forhandlet på baggrund af erfaring og kvalifikationer. 

Søg via linket senest søndag den 3. marts 2024
Samtaler holder vi løbende, men modtager ansøgninger og tager ansøgere i betragtning helt frem til fristen. Så skynd dig at sende os din ansøgning! 

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk