Københavns Kommune

Forstander til plejehjemmet Ryholtgård i Hellerup – et mindre profilplejehjem for natur og biodiversitet

Søg jobbet

Område
Ledelse
Pleje
Politik og administration
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Kan du lede gennem ledere med tillid og vedholdenhed?
Så søg jobbet som forstander.

Hvilken leder er du?
Vores beboerdemokrati og høje faglighed gør, at vi er stolte af Ryholtgård, både som et trygt hjem for vores beboere og som en god arbejdsplads. Det er afgørende, at du er en samlende figur, som kan være leder for hele Ryholtgård uden at forfalde til at lede i detaljer.  

Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig grunduddannelse, ledererfaring og meget gerne en lederuddannelse. Endelig ønsker vi, at vores ny forstander:

  • er en lyttende leder, som kan uddelegere ledelse og opgaver og samtidig bakke op og tage ansvaret
  • har økonomisk tæft og erfaring med budgetansvar
  • kan sætte en strategisk retning og realisere den gennem meningsskabelse, følgeskab og koordinering

Søg jobbet, hvis du motiveres af…
… at opbygge et tillidsfuldt samarbejde i en relativ ny ledergruppe, som skal kunne 'stå last og brast' med hinanden for at kunne prioritere og realisere nødvendige tiltag i drift og udvikling. Du skal primært lede gennem og sammen med ledergruppen, som foruden forstanderen tæller to afdelingsledere samt en køkken- og serviceleder. Din opgave er at sikre, at Ryholtgård fortsætter med at levere høj plejemæssig og sundhedsfaglig kvalitet med beboerne i centrum og samtidig udvikler sig i takt med forandringer i og nye krav fra omverdenen.

Læs jobprofilen her.

Hvem er vi?
Se den korte video, hvor beboere og medarbejdere fortæller om værdighed og hverdagsliv på Ryholtgård.  

Ryholtgård er et hyggeligt og moderne plejehjem med 55 beboere fordelt på fire etager og ca. 50 medarbejdere. Vi er for nyligt blevet profilplejehjem for natur og biodiversitet. Ryholtgård er også et hjem med fokus på beboerfællesskaber om aktiviteter i hverdagen, og vi holder af at holde mange fester! Vores størrelse gør, at vi kender hinanden rigtig godt på tværs af afdelinger og deler viden og resurser. For nyligt har vi arbejdet med feedback-kultur blandt alle medarbejdere, og vi skal til at fokusere på faglig kompetenceudvikling i forhold til opgaveoverdragelse. 

Praktisk information om stillingen 
Ryholtgård ligger skønt placeret tæt på Mindelunden og dejlige grønne områder. S-tog, bus og Helsingørmotorvejen er lige rundt om hjørnet – og hos os kan du parkere bilen gratis.  

Se billeder og læs mere om hverdagen hos os her.

Ansættelsesbetingelser efter gældende overenskomst. Vi vil gerne have, at du starter den 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Du er meget velkommen til at kontakte områdechef Signe Grauslund på 2637 8875 eller afdelingsleder Maria Balle på 2178 6949 og høre mere om stillingen.

Søg via linket senest søndag den 10. december 2023
Første samtale er den 4. januar og anden samtale er den 15. januar 2024. Et eksternt rekrutteringsfirma foretager test mellem de to samtaler.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.