Københavns Kommune

Innovativ, ambitiøs og fagligt stærk kok, ernæringsassistent eller professionsbachelor i ernæring til det nybyggede plejehjem Eilersminde

Søg jobbet

Område
Drift og service
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Her er en unik chance for at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab på et helt nybygget plejehjem med nyt produktionskøkken og de allerbedste forudsætninger for at lave god og ernæringsrigtig mad. Vores køkken har det nyeste køkkenudstyr, og du får de bedste kolleger.

Vi søger en ny kollega, der tiltrækkes af muligheden for at være med i opstarten af noget nyt. Vi leder efter dig, der brænder for at tilberede sund, hjemmelavet og varieret mad, og som har en holdning til maden til ældre mennesker. Det er vigtigt for os, at du er lydhør overfor beboernes ønsker, ligesom vi ønsker os en ny kollega, der gerne vil være en aktiv medspiller omkring produktion af det gode måltid, og i huset som helhed.

Hvem er vi?

Vi er et helt nybygget og moderne plejehjem centralt placeret på Ruten i Tingbjerg. Eilersminde er hjem for 120 mennesker, der bor fordelt på fire afdelinger. Køkkenet skal producere og levere mad til 120 beboere fordelt på syv modtagekøkkener. Derudover skal køkkenet på sigt betjene en mindre café med mulighed for at købe lidt mad og drikke for husets beboere, ansatte og gæster.

Vi åbnede i marts og aktuelt bor her godt 100 beboere. I de kommende måneder vil vi gradvis modtage nye beboere frem til de 120 beboere her er plads til. Ved at søge stillingen hos os får du altså en helt unik mulighed for sammen med dine kolleger at præge opstarten af et helt nyt produktionskøkken – med alt hvad dette indebærer.

Aktuelt er vi et team på fire ansatte i køkkenet, der alle samarbejder tæt, og gør os umage med at imødekomme beboernes ønsker og ernæringsbehov til måltidet. Vi arbejder med udgangspunkt i Københavns Kommunes ambitiøse mad- og måltidsstrategi med forskellige mål og indsatser. Derudover har vi fokus på at begrænse madspild, på bæredygtighed og på at indkøbe og producere så meget som muligt økologisk.   

Maden og måltidet er et af samlingspunkterne for beboerne på plejehjemmet, og vi lægger vægt på at sikre beboerne det gode, økologiske måltid, hvor smag, farve og duft er centralt. Den varme mad skal produceres af friske årstidsbestemte råvarer og med fokus på at efterspørge og imødekomme beboernes ønsker til menuen så meget som det overhovedet er muligt.

Vi bager dagligt brød og kage ligesom vi har fokus på at tilbyde beboerne en sund og varierende kost, som de har indflydelse på. Udover at lave mad til beboerne, laver vi også mad til arrangementer og mødeafholdelse.

Vi leder efter en ny kollega, der

 • er serviceminded og forstår vigtigheden af at kunne tilpasse sig en omskiftelig hverdag
 • har interesse for og gerne erfaring med kost til mennesker med dysphagi
 • besidder et højt fagligt niveau og en faglig stolthed omkring kost og ernæring baseret på teorier, som du kan omsætte i daglig praksis
 • kan planlægge og bestille mad – det er en stor fordel, hvis du har erfaring i brug af Master Cater
 • kan og vil være med til at udvikle Eilersmindes bæredygtige madprofil, og er optaget af at arbejde med at forebygge madspild
 • er løsningsorienteret og fleksibel
 • har økonomisk sans og kan tænke kreativt
 • kan arbejde selvstændigt og struktureret, være ansvarlig for egenkontrol og sikre den gode hygiejne
 • kan arbejde med it på brugerniveau
 • vil sætte sig ind i indkøbsportalen Kvantum (SAP-baseret) og andre it-baserede værktøjer
 • vil bidrage aktivt til vores arbejdsfællesskab, hvor høj faglighed, et godt samarbejde, humor og gensidig respekt er i højsædet

Vi tilbyder

 • gode kolleger, der glæder sig til at tage imod dig, og sørger for at du får en god introduktion
 • høj grad af medindflydelse på arbejdsgange og rutiner
 • en arbejdsplads i udvikling, hvor humor, nysgerrighed og ansvarsbevidsthed prioriteres højt

Ansættelsesvilkår

Som det ser ud nu, arbejder vi i tidsrummet kl. 06.30-16.00. Dine kommende arbejdstider vil derfor ligge inden for dette tidsrum på hverdage. Derudover skal du arbejde i weekendrotation ca. hver 4. weekend og på enkelte helligdage. Stillingen er en fastansættelse på 37 timer om ugen. Vi ønsker, at du kan starte den 1. juli 2024 eller snarest muligt derefter.

Yderligere inormation

Har du brug for flere oplysninger om den ledige stilling, kan du kontakte køkken- og serviceleder Torben A Stenz på 2023 3929.

Søg via linket senest tirsdag den 25. juni 2024

Vi indkalder til samtaler løbende og tager naturligvis hensyn til planlagt ferie.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.