Københavns Kommune

Plejehjemsmedhjælpere til faste weekendvagter/deltidsstillinger på Slottet med regnbuen

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Studenterjob/fritidsjob

Interesserer du dig for – og har du lyst til – at arbejde med ældre mennesker?
Så er du måske vores nye medarbejder.

På plejehjemmet Slottet er vi vilde med beboernes mangfoldighed fortalt igennem livshistorier, med hverdagens finurligheder og en faglig spændvidde af opgaver, som kalder på tværfagligt samarbejde. Det giver faglig stolthed og motiverer til fortsat faglig udvikling. 

Plejehjemmet Slottet er med sin regnbueprofil og centrale placering i et grønt hjerte på Nørrebro et sted, hvor både medarbejdere og beboere værdsætter mange forskellige vinkler på hverdagen. Her får du her en særegen mulighed for et anderledes og meningsfuldt job, hvor du med din viden og udsyn fra fx dit studie, uddannelse eller lignende kan være med til at bidrage med nye vinkler til plejehjemmets hverdag og beboernes trivsel.

Om jobbet
Som ansat hos os vil du indgå som en fast del af plejepersonalet og tilbydes derfor en grundig oplæring i at varetage den daglige pleje og omsorg for vores beboere. Ansættelsen vil være fire-seks timer ugentlig fordelt over følgende mulige arbejdstider:

  • hver 2. weekend med mødetid kl. 08-14.00 lørdag og søndag
  • hver 3. weekend med mødetid kl. 08-15.30 lørdag og søndag
  • hver 4. weekend med mødetid kl. 08-16.00 lørdag og søndag

Derudover vil der være mulighed for at få ekstra timer. 

Vi forventer herudover, at du

  • trives med at arbejde med ældre mennesker
  • ser beboerne, hvor de er, og er nysgerrig på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for og med vores beboere
  • er nysgerrig og åben for at bringe egen faglighed og egne erfaringer i spil i samspillet med beboerne

Som medarbejder på Slottet får du altså ikke alene et meningsfuldt job. Du får også mulighed for at få andre perspektiver på din karriere eller dit eventuelle studie – og måske fremtidige valg af karrierevej.

Vi tilbyder dig

  • rammerne til, at du kan gøre en forskel for Slottets beboere i tæt samarbejde med gode kollegaer
  • at indgå i et samarbejde med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, terapeuter samt plejehjemslæge og farmakonom
  • et stemningsfuldt 'slot' i en gammel bygning med sjæl, og kollegaer med mange forskellige fagligheder fx læger, farmakonom, terapeuter (fysio-, ergo- og psykomotorisk), social- og sundhedsmedarbejdere, en ernæringskoordinator og en kulturkoordinator

Hvis du er under uddannelse, tager vi naturligvis sammen med dig hensyn til studier og eksamener, når dit arbejde planlægges.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som timelønnet ufaglært SOSU-personale efter gældende overenskomst. Ansættelse snarest muligt.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte ressourceplanlægger Dorte Aagaard på 2489 4108. Du kan også læse mere om Slottet her

Søg via linket senest torsdag den 29. februar 2024
Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.