Københavns Kommune

Social- og sundhedsassistent i dagvagt til Fælledgården Plejecenter

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Vil du skabe livskvalitet for ældre med demens? Og møder du det enkelte menneske der, hvor de er?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Lige nu søger vi en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent-kollega til dagvagt på 37 timer – eller mindre, hvis du foretrækker det. Stillingen er på vores særlige demensafdeling på plejeboligcentret Fælledgården på Østerbro.

Afdeling 5 er vores afdeling for mennesker med demens med 30 beboere fordelt på 2 etager. Vi er en afdeling, der arbejder målrettet med at udvikle os og at spille hinanden bedre, og hvor alle bidrager med høj faglighed og nye ideer. Vi har også en sygeplejerske, en koordinator, og flere social-og sundhedsassistenter og hjælpere i afdelingen med særlig erfaring og viden inden for arbejdet med mennesker med demens.

På Fælledgården er der en ansvarshavende sygeplejerske alle døgnets timer, som kan tilkaldes ved behov.

Vi arbejder tværfagligt og anvender elektroniske tavler, hvor vi sammen gennemgår indsatserne hos hver enkelt, der bor hos os. Vi har konference tre gange om ugen med deltagelse af sygeplejerske, demensvidensperson og terapeut.

Vi drømmer om dig, der har interesse for og gerne erfaring med personcentreret omsorg og socialpædagogiske indsatser. Du skal være med til at gøre beboernes hverdag til noget særligt, hvor de oplever at leve et aktivt og godt liv, og hvor du ser deres pårørende som et aktiv i arbejdet.

Du vil blive kontaktperson for flere beboere. Arbejdet kræver både godt humør, empati, tålmodighed og stor kreativitet – og det håber vi, du har.

Det er (måske) lige dig, vi mangler! 

Vi kender dig ikke endnu, men du er naturligvis uddannet social- og sundhedsassist, og så brænder du for arbejdet med ældre mennesker med demens. Hvis du ikke allerede har erfaring med at arbejde med mennesker med demens, vil vi meget gerne oplære dig i specialet.

Du har et stort engagement i omsorgsarbejdet, og du har lyst og evner til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor samarbejdet med både dem, der bor her, og deres pårørende har meget høj prioritet. Du arbejder rehabiliterende, og du medvirker til at sikre de faglige krav omkring dokumentation.

Du kan derfor forvente at skulle udføre opgaver inden for

  • den gode hverdag for beboerne med meningsfulde gøremål og små aktiviteter
  • pædagogik og hjælp til socialt samvær
  • borgerinddragelse samt rehabilitering
  • pleje, omsorg og relations dannelse
  • det gode måltid, herunder ernæringsscreeninger
  • fokus på tidlige tegn og forebyggelse af funktionstab og unødige indlæggelse
  • medicinhåndtering
  • lægekontakt
  • sårpleje
  • demens

Vi er uddannelsessted for kommende kolleger, så det er en fordel, hvis du har interesse og erfaring med praktikvejledning. Vi ønsker at skabe rum for både individuel og fælles udvikling, og vi er derfor meget lydhør overfor, hvis du har ønsker om kurser og videreuddannelse.

Om Fælledgården  

Plejecenter Fælledgården på Østerbro ligger tæt på Jagtvej med både tog, metro og bus inden for gåafstand. Ruteplan: Se din rejsetid til Fælledgården.

Vi er Danmarks største plejehjem med 193 moderne to-værelsesboliger fordelt på seks etager. Det gør, at vi fungerer som en professionel organisation med et højt fagligt niveau og mange gode faciliteter og spændende tilbud til de ældre mennesker, som bor hos os.

Vi har en demensafdeling og et aktivitetscenter for hjemmeboende borgere med demenssygdom. 

Fælledgården er et selvejende plejeboligcenter med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi tager udgangspunkt i kommunens værdier: frihed, tryghed og fællesskaber, og har suppleret med værdierne: medmenneskelighed, barmhjertighed, omsorg, rummelighed og ligeværdighed.

Vi er et mangfoldigt plejehjem hvad angår beboer- og personalesammensætning. I hverdagen har vi fokus på, at alle behandles med respekt og værdighed. Vi har derfor nultolerance over for fysisk, psykisk og sproglig forskelsbehandling.  

Vi arbejder i smukke rammer og har en skøn gårdhave. Vi er faglige og seriøse i vores arbejde – og vi kan også lide at have det sjovt. Se billeder og læs mere om hverdagen på Fælledgården.  

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. 

Vi vil gerne tilbyde dig en fast stilling på 32-37 timer om ugen i dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Mere information  

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mariann Mossin på 2154 6637 eller teamkoordinator Pernille Luplau på 2489 9645.

i inviterer også gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Skynd dig at sende os din ansøgning!

Søg via linket senest torsdag den 30. maj 2024

Samtaler holder vi løbende, men modtager ansøgninger og tager ansøgere i betragtning helt frem til fristen.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på vores-hverdag.kk.dk.