Københavns Kommune

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på plejecenter Absalonhus i hjertet af Vesterbro

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Motiveres du til at yde en høj kvalitet af pleje og omsorg til vores ældre?

Er du samtidig en kollega, som har gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og har lyst til udvikling?

Og kan du lide at arbejde om aftenen?


Så er du måske vores nye social- og sundhedsassistent. Stillingen er i aftenvagt og arbejdsplanen er 5+2 med weekendvagt i ulige uger (gennemsnitlig 28 timer ugentlig).

Om os

Vi er et ambitiøst, mindre plejehjem, som er i udvikling gennem et stærkt arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. Vi værner om værdier som ordentlighed og tillid, og vi stiller høje krav til vores faglighed. Her bor 49 beboere fordelt på fire etager. Vi har en dejlig gårdhave, som i sommerperioden skaber rammen om flere udendørsaktiviteter.

Absalonhus' ledelse består af en forstander og to afdelingsledere. Til at styre vagtplanen har vi en vagtplanlægger. Der er ligeledes tilknyttet sygeplejersker, som går på tværs af afdelingerne. Hver afdeling er repræsenteret af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, elever og rengøringspersonale. Vi arbejder alle med at bidrage til et godt arbejdsmiljø og vores størrelse gør, at vi kender hinanden godt på tværs af afdelinger, og vi deler gerne viden og kompetencer.

Vores aftenvagter udtaler 'Vi kan godt lide at arbejde som aftenvagter på Absalonhus, fordi vi arbejder selvstændigt og har (meget) ansvar. Vi mødes også med de andre aftenvagter i løbet af aftenen. Det giver os mulighed for socialt samvær og kollegial sparring'.

Vi forestiller os gerne, at du

  • har erfaring med eller interesse for den ældre borger 
  • har erfaring eller nysgerrighed for demensområdet
  • kan arbejde forebyggende, rehabiliterende og lindrende
  • kan arbejde tværfagligt med patientsikkerhed i fokus
  • tager ansvar for faglig og professionel kvalitet og dokumentation i Cura
  • kan bevare ro og overblik, og være med til at skabe den sjove, stille eller gode aften for beboerne
  • har lyst til at blive del af en god kollegagruppe med sans for humor, som gerne vil hjælpe hinanden 

Praktisk information

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2024 eller snarest derefter. 

Hvis du er interesseret i stillingen og gerne vil høre mere, så ring til afdelingsleder Emilie Damø på 2343 1487 eller Else-Marie Andersen på 2365 6027. De svarer hellere end gerne på dine spørgsmål, og de kan fortælle meget mere om at arbejde i aftenvagt hos os. Du er også meget velkommen til at komme forbi og hilse på. 

Skriv gerne lidt om din motivation for at søge, hvad du brænder for og dine personlige og faglige erfaringer.

Søg via linket senest mandag den 24. juni 2024

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 25. og onsdag den 26. juni.  

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på www.vores-hverdag.kk.dk.