Københavns Kommune

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Klarahus Plejehjem

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Vi søger en social- og sundhedshjælper til aftenvagt i Klarahus Plejehjem.

Inden du læser videre, så vær opmærksom på, at du kan komme og tale med os inden du sender din ansøgning. I uge 27 kan du sende en SMS til afdelingsleder Naomi Lipsius Hincheli på 2153 7088. Naomi vil da kontakte dig, og finde et tidspunkt, hvor I kan mødes til en samtale i Klarahus. I uge 28 og 29 kan du sende SMS til forstander Pia Mols på 5161 9740. Pia vil da kontakte dig. Lyder stillingen da som noget for dig, vil du blive bedt om at sende et CV og en ansøgning.

Vi søger dig, som har lyst til og mod på at arbejde med en høj grad af faglighed omkring afdelingen og du er helt indstillet på at bidrage med både dit gode humør og dine gode idéer til, hvordan man fremmer fagligheden, arbejdsglæden og samarbejdet i afdelingen til gavn for vores dejlige beboere.

Vi tilbyder  

  • Et plejehjem fyldt med aktiviteter og liv 
  • Gode muligheder for faglig udvikling
  • Gode muligheder for selvstændig opgaveløsning
  • God, nærværende og tæt ledelse i hverdagen
  • Hele aftenvagten mødes hver aften til planlægningsmøde

Vi søger en social- og sundhedshjælper til aftenvagt på afdeling 500, som med omsorg kan yde en helhedsorienteret pleje og som naturligt vil indgå i et tæt samarbejde i personalegruppen. På afdelingen bor 30 beboere med forskellige funktionsnedsættelser - kognitivt som fysisk. Vi sætter beboerne først på alle niveauer i organisationen og vi lykkedes, når beboerne oplever lige muligheder for sunde, selvstændige og værdige liv. Sammen gør vi en forskel med behandling og omsorg og ved at fremme sundhed.

Vi arbejder ud fra følgende tre principper

  • Vi sætter altid beboerne først
  • Vi hjælper og støtter beboeren til en høj grad af velbefindende
  • Vi skaber trygge og nærværende fællesskaber

Klarahus har fokus på faglig udvikling

Vi har gode erfaringer med den viden vi har lært fra BPSD-konferencer og ved inddragelse af sansestimulerende teknologier. Den viden bruger vi i kontakten til beboere med demens eller demenslignende symptomer, og vi glæder os over den forskel den nye viden er med til at skabe for beboerne. Vi har også arbejdet med forskellige tiltag omkring dokumentation og vi arbejder bl.a. med at swipe de opgaveoverdragede sygeplejeopgaver i Cura.

Kan du se dig selv i vores værdier?

Vi bruger mange timer på vores arbejdsplads, og derfor skal vi have det godt, når vi er sammen. Arbejdet med mennesker er meningsfuldt, men stiller også krav til os. Vi skal kommunikere klart og altid handle med respekt i pressede og akutte situationer. Derfor har vi brug for sammenholdet og fællesskabet. I Klarahus er arbejdsmiljøet præget af åbenhed, humor og respekt. Det kommer ikke af sig selv, så derfor har vi hele tiden fokus på trivslen, kulturen og hinanden som mennesker.

I det rul du vil blive en del af, vil du samarbejde med to erfarne kollegaer, som er uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent og dine kollegaer vil deltage aktivt i din introduktion.

Hvis du gerne vil udfolde din faglighed til fordel for beboerne, glæder vi os til at høre fra dig!  

Det praktiske

Klarahus er et somatisk plejehjem med eget produktionskøkken og aktivitetsmedarbejdere. Vi bor i den charmerende oase De Gamles By i hjertet af Nørrebro. Det er nemt at komme hertil med offentlig transport.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 28 timer ugentligt i aftenvagter. Du vil indgå i et 5-2 rul, hvilket vil sige at du i ulige uger arbejder 5 dage – mandag og tirsdag, fredag, lørdag og søndag, og i lige uger arbejder du 2 dage – mandag og tirsdag.

Opstart den 1. september 2024 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Naomi Lipsius Hincheli på 2153 7088 i uge 27 og forstander Pia Mols på 5161 9740 i uge 28 og 29.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg via linket senest søndag den 21. juli 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.