Københavns Kommune

Social- og sundhedshjælper til Plejecentret Hørgården

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Brænder du for det hjemlige og vægter fællesskabet? Så er du måske vores nye social- og sundhedshjælper til Plejecentret Hørgården.

Hørgården er et nyrenoveret plejecenter med 193 borgere, hvoraf der er 38 MPO-pladser. Plejecentret Hørgården er en selvejende institution, der har drift overenskomst med Københavns Kommune. Vi er en arbejdsplads i udvikling og er et hus med mange alsidige muligheder. Stillingen er i vores nye moderniserede bygninger med velfærdsteknologi og godt arbejdsmiljø. Vi holder tavlemøder, hvor vi arbejder med kvalitet, som skal give mening for borgerne.

Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads, gratis parkering, fælles personalearrangementer og rigtig gode kollegaer. Vi er profilplejecenter med trivsel gennem sport og leg og i 2015 blev vi senior idrætscenter under Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Hvad ønsker vi os fra dig?

Vi søger en SSH, der kan se sig selv i en afdeling, hvor den enkelte har indflydelse og tager ansvar. Du ønsker, sammen med ledelsen og kollegerne, at arbejde for at gøre Hørgården til et attraktivt levested; et sted, hvor borgere og medarbejdere arbejder sammen om at skabe kvalitet i alle aspekter af det levede liv. Et sted, hvor det både er godt at bo og godt at arbejde.

Du kan se dig selv i nedenstående punkter

 • Du brænder for at arbejde med ældre mennesker
 • Sætter faglig udvikling og faglig kvalitet højt
 • Har lyst til at sætte sig selv i spil i forhold til beboere og kolleger
 • Kan strukturere din hverdag og er i stand til at tilrettelægge dit arbejde selvstændigt, men også arbejde i teams
 • Tager dit arbejde alvorligt, besværligheder let og ser livet fra den lyse side
 • Er med til at skabe et godt uddannelsesmiljø

Vi kan tilbyde

 • At vi sætter dine kompetencer i spil– og giver dig nye
 • At du får et eller flere selvstændige ansvarsområder. Det kan fx være som demensvejleder, praktikvejleder, forflytningsansvarlig inden for arbejdsmiljø eller noget femte. Det finder vi ud af sammen afhængigt af dine interesser og kompetencer
 • Uddannelse inden for dit eller dine ansvarsområder
 • At blive en del af et tværfagligt team bestående af bl.a. sygeplejerske, SSA’er, SSH’er. Vi holder bl.a. tværfaglige møder, hvor vi gerne vil have dit bidrag også
 • En nærværende leder, som har åben dør og giver dig mulighed for tæt sparring
 • En åben afdeling, hvor vi investerer i dig, når du investerer i os
 • Arbejde med rehabilitering i dagligdagen også gennem sport og leg
 • Gode træningsmuligheder, hvor du kan træne. som benyttes gratis i din fritid

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Stillingen er som social- og sundhedshjælper til dagvagt 30-35 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, pr. 1. juli 2024, eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Marie Kirstine Lisborg på 3055 8534.

Søg via linket senest søndag den 30. juni 2024

Vi holder samtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.