Københavns Kommune

Struktureret SOSU-assistent søges til Skjulhøjgård i aftenvagt – et hyggeligt plejehjem med fokus på sammenhold og trivsel

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Er du god til at planlægge dit arbejde, og kan du skabe den gode aftensstemning for vores søde beboere? Vi søger SOSU-assistent til fast aftenvagt på vores lille hyggelige plejehjem.

Her er rart at bo - at arbejde - og at besøge…

Det er ordlyden af vores værdisæt. Derfor har vi brug for dig, som sammen med dine kollegaer kan bidrage til at alle mærker trivslen og velværet i hverdagen og hver dag. Det er af den største betydning, at du og dine kollegaer lykkes med at bibringe et godt miljø, hvor beboerne føler sig imødekommet og trygge.

Hvem har vi brug for?

Vi leder efter dig, som sætter din faglighed højt, og som bidrager til, at vores borgere får den støtte, der skal til for, at de bevarer og forbedrer deres livskvalitet. Vi gør os umage med vores arbejde og vægter samvær, personligt rum og respekt for den enkelte beboer meget højt. Det er derfor vigtigt, at du har en god fornemmelse for borgernes individuelle behov og forstår at tilgodese dem. 

Derudover er vores ønsker til dig,

  • at du kan planlægge dit arbejde, så du er velforberedt – også i de travle perioder
  • at du evner at skabe den rolige og hyggelige aftensstemning
  • at du kan samarbejde i teams og på tværs af afdelinger
  • at du har en ordentlig omgangstone med både borgere og dine kollegaer

Vi tilbyder

  • Dygtige og engagerede kollegaer, hvor gensidig respekt og trivsel er i fokus
  • Et godt samarbejdsmiljø
  • Rum til læring og udvikling af dine kompetencer

Tydelig ledelse 

Vores ledelse er synlig og nærværende, sætter rammerne, udstikker retningen og tager ansvar. Ledelsen er samtidig åben, tillidsfuld og lydhør over for dine ønsker som medarbejder og dine behov og input til dagligdagen.

God introduktion 

Som ny medarbejder deltager du i et introduktionsprogram, der klæder dig på til at arbejde hos os. De første tre måneder af din ansættelse er prøvetid. Undervejs i din prøvetid holder vi evalueringssamtale med dig, hvor vi taler om, hvordan det går.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. august 2024 eller snarest muligt.

Stillingen er som aftenvagt 28 timer ugentligt, mødetid 15.00-23.00 i rul 2-5.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Stoklund på 3366 8618 eller afdelingsleder Helle Schwartz på 3366 8602.

Plejehjemmet Skjulhøjgård er beliggende på Ålekistevej i Vanløse.

Du kan læse mere om os her.

Søg via linket senest mandag den 24. juni 2024

Vi holder samtaler den 26. og 28. juni.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.