Københavns Kommune

Vagtplanlægger til Dronning Ingrids Hjem i Valby

Søg jobbet

Område
It og kommunikation
Politik og administration
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Mestrer du det komplekse puslespil og er kreativ i opgaveløsningen?

Holder du af jura og mennesker?


Vi søger en vagtplanlægger til vagtplanlægning for vores fire afdelinger, sygeplejen, administration og stab, samt køkken på Dronning Ingrids Hjem. Vi søger dig, som har flair for vagtplanlægning, stort overblik og gerne erfaring med opgaven. Ansættelsen er fuld tid på 37 timer om ugen.

Du skal have flair for kompleks vagtplanlægning og forstå at arbejde med balance mellem fremmødeprofiler, overenskomster og ønsker for vagtplan. Du skal desuden være med til at sikre afvikling af medarbejdernes ferie, frihed og omsorgsdage. Du skal arbejde tæt sammen med afdelingslederne og sparre med dem med henblik på at sikre den bedste løsning ved fravær. Vagtplanlægning med fokus på fremtidsplanlægning er afgørende for os, så du skal hele tiden være på forkant og støtte afdelingslederne i forudsigelighed fx ved at bruge et godt årshjul. Vi aftaler nærmere, hvordan vi fordeler opgaverne ift. de daglige akut opståede afvigelser. I udvælgelsen af ansøgere lægger vi vægt på din personlige profil, kompetencer, engagement og erfaring.

Du får det selvstændige ansvar for vagtplanlægning for ca. 125 medarbejdere og du vil referere til forstanderen.

Du bliver introduceret til vagtplanlægningen af Område Syds tværgående vagtplanlægger og vagtplanlægningskonsulenter, ligesom du løbende kan få sparring af dem. Du bliver en del af vores vagtplanlægningsforum, som er et netværk af alle vagtplanlæggerne i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Der udbydes desuden løbende kurser for vagtplanlæggere, som du vil få mulighed for at deltage i.

Vi ønsker, at du

 • er kreativ i opgaveløsning og har flair for arbejdsplanlægningsopgaven
 • er it-bruger på højt niveau
 • er ansvarsbevidst om optimal ressource planlægning
 • arbejder struktureret og har evne til langtidsplanlægning med blik for helheden
 • besidder gode kommunikative evner, både skriftligt og mundtligt
 • har viden om sundhedsfaglige overenskomster eller er hurtig til at sætte dig ind i disse
 • er rummelig, fleksibel og diplomatisk

Vi forventer også, at du er proaktiv i tilbagemeldinger til afdelingsleder om ressourceforbrug. Vi arbejder med KMD-vagtplanlægningssystem, og kender du det, er det en fordel.

Vi tilbyder

 • individuel tilrettelagt introduktion til vagtplanlægningsopgaven – der er mulighed for god sparring med den tværgående vagtplanlægger og områdets vagtplanlæggerkonsulent
 • et struktureret oplæringsprogram med planlagte statussamtaler
 • løbende kompetenceudvikling inden for vagtplanlægningsområdet
 • tilknytning og samarbejde med to administrative medarbejdere
 • en selvejende institution i grønne omgivelser og godt arbejdsmiljø

Dronning Ingrids Hjem er en selvejende institution, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi ligger i dejlige grønne omgivelser tæt på Vestre Kirkegård og Valbyparken. Her er gode gratis parkeringsforhold, og bus og tog er tæt på. Vi har 138 beboere fordelt på fire etager med fælles opholds- og spisestuer. Vi har aktivitetsmedarbejdere ansat, fasttilknyttede terapeuter og plejehjemslæger. Vi har vores eget produktionskøkken, som laver økologisk og CO2-venlig mad til husets beboere. Læs mere om os og vores værdier.

Ansættelsesvilkår

Vi vil gerne tilbyde dig en fuldtidsstilling med start den 1. august 2024 – eller snarest derefter. Vi respekterer naturligvis planlagt ferie. Løn og arbejdsforhold er efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, så skal du endelig ringe til forstander Malene Rübner-Petersen på 3055 4002 eller vagtplanlægningskonsulent Tina Bredgaard Brusen på 2473 1147. Du er også altid velkommen forbi til en kop kaffe og en rundvisning, hvis vi aftaler det.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg via linket senest tirsdag den 25. juni 2024

Vi holder samtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.