Københavns Kommune

Vil du med på vores grønne madrejse? Vi søger en køkkenmedarbejder til vores dynamiske køkken på Bispebjerghjemmet

Søg jobbet

Område
Drift og service
Andre arbejdsområder
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Tidsbegrænset job (vikariater, projektstillinger mv.)

Vil du med på vores grønne madrejse? Vi søger en køkkenmedarbejder til vores dynamiske køkken.

Vi har mange bolde i luften, og mangler dig i vores storkøkken, for at vi sammen kan komme i mål, med vores ideer og ambitioner.

Vi er et økologisk centralkøkken, der producerer mad til plejehjemmet Bispebjerghjemmets 90 beboere. Vi har en varmholdt produktion, og beboerne får varm mad til frokost. Her er fokus både på ernæring, dysfagi og økologi – og naturligvis, det gode, velsmagende måltid.

Dine opgaver og profil

Vi søger en kollega, der kan understøtte køkkenet med forskellige opgaver såsom opvask, klargøre grønsager, lave salater, pakke mælk, smøre smørrebrød og generelt gå til hånde, hvor der er brug for det. Vi forestiller os, at du er ufaglært, men har erfaring fra køkken. Du elsker at få noget fra hånden og bidrage til, at vi sammen lykkes med at komme i mål med dagens opgaver og det gode måltid.

Et grønt testkøkken

Vi er Københavns Kommunes testkøkken, og arbejder med 'det gode, velsmagende måltid' som et samarbejde mellem vores storkøkken og køkkenerne på afdelingerne, hvor maden bliver serveret.

Vi producerer økologiske og klimavenlige måltider. 92-94 % af maden er økologisk, vi har Det Økologiske Spisemærke i guld og et mål om at reducere klimaaftrykket på vores fødevareindkøb med 25% fra 2018-2025.

I 2023 vandt vi Årets Køkkenpris, der hylder de køkkener, som serverer bæredygtige måltider, og som arbejder kreativt, nysgerrigt og eksperimenterende mod målet om mere bæredygtige måltider.

Om os

Tæt på S-tog, busser og den grønne Lersøpark ligger Bispebjerghjemmet. Plejehjemmet er en selvejende institution med 90 beboere og driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

Vi er et moderne hus med omkring 140 medarbejdere. Huset summer af liv, og her er en venlig og imødekommende atmosfære med en ånd af kreativitet, medmenneskelighed og faglig stolthed og identitet blandt kollegaerne.

Se mere om, hvordan vi arbejder med mad i Verdens bedste madby København www.maaltider.kk.dk/jobs

Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores stærke faglige og menneskelige fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til at vende stort og småt.

Ansættelsesvilkår

Løn- og arbejdsforhold efter gældende overenskomst, med mulighed for individuel forhandling.

Stillingen er med opstart pr. 1. juli 2024.

Stillingen er tidsbegrænset to år. Arbejdstiden er 30-32 timer om ugen i tidsrummet kl. 07.00-16.00. Primært på hverdage, men aften- og weekendvagter kan forekomme.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenets afdelingsleder Kirstine Balskilde Nielsen på 2479 3362.

Send os dit CV og en kort ansøgning nu med et par ord om, hvad du bringer til (køkken)bordet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg via linket senest onsdag den 12. juni 2024

Vi holder løbende samtaler.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.