Københavns Kommune

Vil du være sommerferieafløser eller fast afløser på ét af vores plejehjem eller i hjemmeplejen i Københavns Kommune?

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Lige nu søger vi sommerferieafløsere og faste afløsere til dag-, aften- og nattevagter alle ugens dage. Vi har mere end 50 arbejdspladser over hele København, så vi har (nok) et sted, hvor du vil føle dig hjemme – og her er altid en bus, metro eller S-tog lige om hjørnet, så det er nemt at komme på arbejde!

Vi søger dig, der taler dansk og har en smule erfaring med at arbejde med ældre og som ved, hvordan du bruger en tablet eller telefon. Det er naturligvis et plus, hvis du også har en relevant sundhedsfaglig uddannelse, men vigtigst af alt:

Kan du sige ”ja!” til disse udsagn?

  • Jeg kan arbejde 30-37 timer om ugen i perioden maj til september 2024 – eller færre timer som fast afløser.
  • Jeg møder alle mennesker – og særligt ældre – med et åbent sind og et varmt hjerte.
  • Jeg forstår og respekterer ældre menneskers ret til selv at bestemme, hvordan de vil hjælpes. 
  • Jeg møder til tiden og tager ansvar for mine opgaver.

Vi forventer også, at du som sommerferieafløser kan arbejde mindst hver tredje weekend og på helligdage, så dine kolleger, der arbejder hårdt resten af året, kan holde en velfortjent sommerferie.

Hvis du skal arbejde i hjemmeplejen, er det også vigtigt, at du kan cykle rundt i København.

Et job med mening – og hygge 
Din primære opgave bliver at hjælpe de ældre københavnere, så de har det godt, og deres hverdag fungerer godt. Du kommer derfor til at hjælpe med både praktiske opgaver og personlig pleje, som at skifte sengetøj, hjælpe dem med at komme i bad, få redt hår og få tøj på.  

Når du starter, får du en grundig introduktion til de opgaver, du skal udføre. Og når du er klar til at udføre opgaverne på egen hånd, er dine kommende kollegaer altid i nærheden, hvis du får brug for hjælp, sparring eller gode råd. 

Få løn efter kvalifikationer – og tillæg for aften, nat og weekender 
Du bliver ansat efter den gældende overenskomst. Som afløser er din timeløn omkring 143 kr. i timen, men hvis du har en relevant uddannelse eller erfaring, kan din timeløn blive højere. Du får naturligvis også tillæg til din faste timeløn, når du tager aften- og nattevagter, og når du arbejder i weekenden. 

Når du er ansat i Københavns Kommune, får du også adgang til en lang række medarbejderfordele – for eksempel rabatter på træning, oplevelser, adgang til ferieboliger og gode priser på ting til hjemmet gennem vores webshop. Se de aktuelle tilbud og rabatter her 

Vi sikrer dig et godt match 
I Københavns Kommune har vi mange forskellige arbejdspladser – blandt andet 40 plejehjem og 5 hjemmeplejeenheder – og de har alle hver sin unikke kultur og særlige kollegaskab. Se kort og læs mere om vores mange arbejdspladser.

Nogle plejehjem har et særligt fokus på borgere med ekstra udfordringer – som demens eller blindhed – mens andre plejehjem har et særligt fokus på bestemte interesser, som natur, kultur eller mangfoldighed. Læs mere om vores forskellige plejehjem i Københavns Kommune

Du bliver ansat på og tilknyttet en af vores plejehjem eller hjemmeplejeenheder, og det er her du har alle dine vagter. Vi lytter gerne til dine ønsker. Så skriv det i din ansøgning, hvis der er et plejehjem eller en hjemmeplejeenhed, du er særligt interesseret i at arbejde på.

Ikke uddannet? Få voksenelevløn hos os
Er du ikke uddannet SOSU endnu? Hvis du er over 25 år, kan du blive voksenelev hos os i Københavns Kommune og få løn under uddannelse. Du skal heller ikke bruge tid på at søge oplæringspladser. Det klarer vi for dig. Læs mere om mulighederne for voksenelevløn.

Ansættelsesvilkår
Hvor mange timer, vil du gerne arbejde? Vil du arbejde dag, aften, nat og/eller weekend? Og vil du gerne arbejde i hjemmeplejen eller på plejehjem? Skriv dine ønsker i din ansøgning.

Det er forskelligt, hvad vores enheder søger – de fleste har dog vagter nok til, at du kan arbejde fuld tid, hvis du ønsker det. Når vi har modtaget din ansøgning, forsøger vi at matche dine ønsker med vores enheders behov.

Hvis du kan starte snarest muligt efter ansøgningsfristen, er det et plus. Vi afholder løbende samtaler og indhenter straffeattest i forbindelse med din eventuelle ansættelse.  

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, kan du sende en SMS eller ringe til vores Hotline på 3050 3252.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Søg via linket senest tirsdag den 16. april 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.