Bryggergården

Aktiviteter

Billede
Aktivitetsrum
Vi har mange forskellige aktiviteter på Bryggergården. I vores aktivitetsafdeling, Balkonen, kan du møde beboere fra de andre etager til fx et spil billard.

Aktiviteter

En del af Bryggergårdens mange aktiviteter foregår på din etage.

Det kan fx være måltider, socialt samvær omkring kaffe og tv, bagning, fødselsdagsfester, spil og højtlæsning. Du kan også deltage i det praktiske arbejde, fx borddækning, oprydning eller opvask.

Aktiviteterne på din etage tager udgangspunkt i, hvad du og de andre beboere har lyst til at lave.

Aktivitetsafdelingen Balkonen

Bryggergården har også en aktivitetsafdeling, som hedder Balkonen. Her kan du møde beboerne fra de andre etager.

I Balkonen har du mulighed for at blive udfordret gennem forskellige former for aktiviteter, fx spil, debat, hobbyaktiviteter, bagning, havearbejde og film.

Vi har også forskellige grupper, du kan være med i, fx bagegruppe, havegruppe, billardklub, filmgruppe, musikgruppe og ølgruppe.  

Udflugter

Bryggergården har både en side-by-side-cykel og en rickshaw, som bliver brugt til at komme ud og få lidt vind i håret.

Derudover har Bryggergården en bus, som vi bruger til udflugter, fx besøg på en frokostrestaurant, en tur i skoven, biblioteket og forskellige museer.

Mange forskellige traditioner

Bryggergården har en lang række traditioner, fx markering af årstider, fejring af alle højtider og andre særlige begivenheder.

Bryggergårdens sal bliver brugt til alle større arrangementer. Du er velkommen til at invitere familie og venner med til de fleste arrangementer i salen. 

Hver måned holder vi gudstjeneste i salen. Efter gudstjenesten serverer vi kaffe med kage, og du har mulighed for at tale med præsten fra Enghave Kirke. 

Træning i vores motionsrum

Vi har også et motionsrum, hvor du kan træne sammen med terapeuter fra Sundhedshuset Vesterbro.