PLEJEHJEMMET

Damsøgaard

Aktiviteter

Billede
Bordtennisbat og -bold
Vi har mange forskellige aktiviteter på Damsøgaard. Vi spiller bl.a. bordtennis, laver stoftryk, dyrker gymnastik og tager på ture ind til byen.

Aktiviteter

På Damsøgaard arrangerer vi mange forskellige aktiviteter, fx stoftryk, tegning, maling og højtlæsning. Du har dog mulighed for at lave, lige det du har lyst til. 

Vi har et billardrum, hvor du kan spille billard, og i kælderen er der et bordtennisbord. Vi har også gode træningsfaciliteter, og vi laver gymnastik hver dag. 

Vi arrangerer også gerne ture ind til byen for at se på lys i Tivoli eller gå på café.

Vi har to cykler, som vi bruger til at opdage eller genopdage glæden ved at få ’vind i håret’. 

Desuden har vi et tæt samarbejde med en nærliggende børnehave, som vi får besøg af hver uge. Vi laver ofte noget sjovt sammen med børnene, fx bager vi kager eller sår planter.

Vi har også en besøgshund, der fast kommer på besøg på plejehjemmet. Indimellem tager medarbejdere deres egen hund med. 

Derudover er du meget velkommen til at deltage i de aktiviteter, som foregår i det aktivitetscenter for hjemmeboende borgere, som ligger på Damsøgaard.
 

Månedsblad med aktivitetskalender

Hver måned sender forstanderen et månedsblad ud til alle interesserede. I månedsbladet kan du læse om, hvad der foregår på Damsøgaard. Se også en aktivitetsplan og en madplan for den kommende måned. Hvis du vil have tilsendt månedsbladet, skal du sende en mail til vores forstander, Jytte Hansen.

Aktivitetscenter

Damsøgaard har en afdeling i Aktivitetscenter Vanløse.