Dronning Ingrids Hjem

Mad & måltider

Billede
Fiskefileter på rugbrød med pynt i form af bl.a. rejer og citron
Vi planlægger så vidt muligt menuen ud fra de ønsker, du og de andre beboere har.

Mad & måltider

På Dronning Ingrids Hjem har vi vores eget køkken med syv ansatte: Tre ernæringsassistenter, en slagter, en medhjælper og to kokke. Køkkenet laver velsmagende, sund og varieret mad.

Vi lægger vægt på at anvende flest mulige friske råvarer, og vi forarbejder selv mest muligt fra bunden. For eksempel kan du nyde godt af hjemmelavet knækbrød, husets egne marmelader og hjemmerøget fisk.

Vi bestræber os på at bruge så mange økologiske varer som muligt. Indtil nu har vi opnået sølv i Det Økologiske Spisemærke, hvilket betyder, at vores mad er 60-90 procent økologisk.

Planlægger menuen ud fra dine og de andre beboeres ønsker

Hver uge holder vi madmøde, hvor vi blandt andet planlægger næste uges menu og taler om, hvordan maden er, om vi skal vægte noget andet, end det vi gør. Vi planlægger så vidt muligt menuen ud fra de ønsker, du og de andre beboere har.

Når du har fødselsdag, bestiller personalet en lagkage til den gruppe, du bor i. Personalet dækker også fødselsdagsbord, og du kan ønske din livret som dagens menu. 

På Dronning Ingrids Hjem gør vi måltidet til en oplevelse, og vi ser måltidet som en oplagt mulighed for at skabe hygge og socialt samvær.

Du vælger dog selv, om du vil spise i fællesstuen med de andre beboere eller i din egen bolig.

Vi serverer den varme mad om aftenen sammen med en forret eller dessert. Hvis du har særlige ønsker eller behov i forhold til mad, kan du altid tale med køkkenet om det.

Menuplan

Dronning Ingrids Hjem laver menuplaner for en uge ad gangen.

Åbningstider i køkkenet

Køkkenet har åbent alle hverdage fra klokken 7-19. I weekenden har køkkenet åbent fra klokken 12-17.

Du kan kontakte køkkenet på telefon 36 18 40 03 eller komme forbi.

Køkkenet laver gerne mad til din fest. Ring og få et tilbud.