PLEJECENTRET

Egebo

Arbejdspladsen

Billede
Tulipaner
På Egebo gør vi vores yderste for at tage godt imod nye medarbejdere. Vi har bl.a. et introduktionsprogram og forventningssamtaler.

Arbejdspladsen

Egebo ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med en høj faglighed.

Vi sikrer blandt andet en høj faglighed ved at have medarbejdere, der gode til at hjælpe og supplere hinanden, med mange forskellige baggrunde. 

Derudover arbejder vi løbende med at udvikle vores medarbejderes kompetencer. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde vores medarbejdere:

  • E-læringskurser om den nyeste viden inden for sundhed og omsorg
  • Workshops og dialogmøder, hvor vi arbejder med forskellige relevante faglige emner.
Vi har tests en gang om året for at skal sikre den høje faglighed

Derudover har vi udviklet en lang række tests, som vores medarbejdere skal igennem ca. én gang om året. Testene handler om forskellige plejefaglige emner, fx hygiejne.

Vi tester også i emner som ’hverdagen på Egebo’, som handler om, hvordan vi på Egebo ønsker at omgås både hinanden og beboerne.

De forskellige test er en måde at sikre, at vores medarbejdere lever op til den høje faglighed og gode tone, som vi ønsker at have på Egebo. 

Glade medarbejdere, frihed og ordentlighed

Ud over en høj faglighed ønsker vi at være en arbejdsplads med glade medarbejdere.

Det sikrer vi blandt andet ved, at medarbejderne får meget stor frihed til selv at tilrettelægge deres arbejdsopgaver, så længe de tager hensyn til beboerne.

Vi har også meget fokus på at være ordentlige over for hinanden, og at alle har et medansvar for, at Egebo er et rart sted at arbejde. 

Du skal falde godt til som ny medarbejder

Vi gør vores yderste for at tage godt imod nye medarbejdere.

Vi laver derfor et grundigt introduktionsprogram, som skal sikre, at du kommer ind i dit nye arbejde og falder godt til på Egebo.

I din første tid på Egebo holder vi også to forventningssamtaler, som har fokus på, hvordan du bedst muligt falder til. Som ny medarbejder på Egebo laver vi også en profil sammen med dig over dine kompetencer og udviklingsmuligheder.

MED-udvalg, stormøde og dialogcafé

På Egebo går vi op i at inddrage alle medarbejdere.

Medarbejdere på Egebo

På Egebo har vi ca. 120 medarbejdere.

Frivillig

Vi har altid brug for flere frivillige, der har lyst til at gøre en forskel for vores beboere.

Elev på Egebo

Egebo er uddannelsessted for social- og sundhedsuddannelserne. Hvis du vil vide mere om at være elev på Egebo, er du meget velkommen til at kontakte Lone Puurlund, som er uddannelsesansvarlig på Egebo, på telefon: 23 63 90 08