PLEJECENTRET

Egebo

Hilsen fra forstander

Billede
Forstander Anne Mayo holder præsentation
Forstander Anne Mayo.

Hilsen fra forstander

Velkommen til Egebo!

På Egebo bliver du budt velkommen med blandt andet en indflytningssamtale, hvor vi får klarlagt, hvad du har været vant til, og hvad du forventer dig af livet her hos os.

Vi ved, at det er en omvæltning for de fleste mennesker at flytte på plejehjem. Derfor gør vi meget ud af at gøre overgangen så nænsom som muligt.

Som i enhver familie drejer det sig om hygge og nærvær, men også om retten til at være sig selv. Bliver vi opfattet som en slags familie, har vi gjort det godt.

Vi kan også tilbyde en bred vifte af underholdende aktiviteter, hvor du kan møde andre beboere. Men du vælger selvfølgelig selv, hvornår du vil nyde tilværelsen i fred og ro. 

Egebos medarbejdere er veluddannede, og de ved, at du har krav på både omsorg og ikke mindst respekt, så du føler, at du er herre i eget hus. 

Som leder af Egebo er det blandt min opgave at sikre, at du trives bedst muligt.

Det har at gøre med livskvalitet, som jo kan være meget forskellig, alt efter hvem man er. Det fornemmer vi hurtigt.

Nogle er aktive og vil leve sundt. De får deres behov dækket både kostmæssigt og på flere andre måder. Men sundhed går også ud på at finde ud af, hvad du har det godt med. Det kan være noget helt andet, og det er så din livskvalitet. Det finder vi sammen ud af - for livet er her og nu.

Vi vil være glade for at kunne byde dig velkommen på Egebo.

Anne Mayo
Forstander på Egebo