Håndværkerforeningens Plejehjem

Aktiviteter

Billede
Billardkugler
Billard er en blandt mange af de aktiviteter, som vi tilbyder på Håndværkerforeningens Plejehjem. Vi holder også mange fester og tager på udflugter.

Aktiviteter

Vi driver plejehjem efter filosofien 'aktiv hele livet'.

Vi tilbyder derfor en lang række forskellige aktiviteter, som du kan deltage i, fx banko, sang, billard, kortspil, højtlæsning, dans, stolegymnastik og biograf.

Som beboer har du også mulighed for at få fysioterapi, komme i varmtvandsbassin, komme til gudstjeneste eller cykle ture i vores dobbeltcykel eller rickshawcykel.

Udflugter og fester

Plejehjemmet har også sin egen bus, som vi tager på udflugt i. Vi tager fx til Gilleleje og spiser is eller på ture i skoven med madkurv.

Vi holder mange fester, fx nytårskur, fastelavnsfest, forårsfest, sankthans med bål i haven, plejehjemmets fødselsdag/sommerfest med helstegt gris, efterårsfest med orkester og dans, oktoberfest, julefest og juleforberedelser.

Håndværkerforeningen har rigtig mange frivillige, som tilbyder dig og de andre beboere ekstra hjælp til at deltage i aktiviteter.

Bindeleddet

Bindeleddet er Håndværkerforeningens Plejehjems eget magasin, som udkommer én gang om måneden.

Hunden Mogens

På Håndværkerforeningens Plejehjem kommer den franske bulldog Mogens tit på besøg. Vi har også et fast indslag i vores magasin, Bindeleddet, hvor Mogens fortæller om sit liv på plejehjemmet.

Fransk bulldog i vandkanten