Johannesgården

Mad & måltider

Billede
Fade med brød, skinke og ost
Vi arbejder med, at maden skal være nylavet, økologisk og følge årstiderne.

Mad & måltider

Johannesgården har sit eget køkken med fagligt uddannet personale, som består af kokke, økonoma, ernæringsassistenter og kostvejledere. 

I køkkenet er visionen, at maden skal være nylavet, økologisk og følge årstiderne. Maden er 78 procent økologisk, og vi laver blandt andet selv marmelade og mayonnaise og bager vores brød og kager. 

Du vælger selv, om du vil spise sammen med de andre beboere eller i din egen bolig. Du har også mulighed for at spise uden for de faste tidspunkter, da vi ved, at der er stor forskel på mennesker og på, hvornår og hvordan de nyder deres måltider. 

Du har mulighed for kun at være tilmeldt dele af madordningen, hvis du selv vil stå for maden resten af tiden.

Invitér gerne gæster

Dine pårørende er meget velkomne til at spise med, men det er vigtigt, at afdelingslederen ved det et par dage før, så vi kan bestille ekstra mad. Pårørende betaler selv for maden.