Møllehuset

Aktiviteter

Billede
Mand spiller guitar
Vi har mange forskellige aktiviteter, da de skal favne bredt og afspejle beboernes interesser. Vores aktivitetsmedarbejder spiller fx guitar og synger på etagerne fire gange om ugen.

Aktiviteter

I dagligdagen tilbyder vi mange forskellige slags aktiviteter, træning og arrangementer. 

Vi tilpasser vores aktiviteter til årstiderne, så vi om vinteren er mere indenfor i vores dejlige Café Smilet, mens vi rykker ud i vores haver om sommeren.  

Vores aktiviteter er mangfoldige, da de skal favne bredt og afspejle beboernes interesser.

Vi tilbyder fx højtlæsning, babyrytmik, sang og guitarspil, busture, strikkeklub, mandeklub, kirkebesøg, banko, filmaften, cykelture i rickshaw, foredrag, teater og musikarrangementer.  

Aktiviteter hver aften

I Møllehuset har vi aktiviteter på etagerne hver eneste aften.

Fx spiller vores aktivitetsmedarbejder guitar og synger på etagerne fire aftener om ugen, og hver anden uge får vi besøg af en musiker, som spiller på én af etagerne. Derudover bager vi fx vafler, spiller spil eller ser film. 

Vi holder også påske- og julefrokoster med musikalsk underholdning og en stor sommerfest i gårdhaven med øl, pølsevogn og jazzorkester. 

Vi har en fast gruppe aktivitetsmedarbejdere, som står for alle vores mange aktiviteter. Medarbejderne har hver deres styrker, således at de kan favne bredt.