DEMENSCENTRET

Pilehuset

Aktiviteter

Billede
Sommerfestival med telt, campingvogn og masser af mennesker
Pilehuset holder hvert år en sommerfestival, der strækker sig over tre dage.

Aktiviteter

Vi ønsker, du skal have en meningsfuld tilværelse, hvor du deltager i de aktiviteter og opgaver, du kan.

Vi har derfor lavet ’Pilestrædet’, som er en lille gade, hvor du kan handle. Fx kan du hente friskmalet kaffe i Fru Hansens kælder. Du kan også besøge Rottehullet, Schous sæbehus, byttecentralen, vaskeriet og det lille gule museum. 

Udover Pilestrædet har vi mange andre aktiviteter i hverdagen.

Musik, banko, udeliv og meget mere

Vi har ansat en musiker i huset, som går rundt og spiller og synger med beboerne på de forskellige enheder. Du kan fx også svømme, ride, synge i kor, se film, spille banko, danse, tage på restaurant og komme til gudstjeneste.

Vi kører også gerne en tur ud i det blå i vores fire minibusser eller på vores duocykler. I Pilehuset har vi også en intern tv-kanal, hvor vi sender informationer til dig og de andre beboere.

Vi bruger også vores mange dejlige udendørsarealer til at lave aktiviteter eller slappe af sammen. Vi planter fx blomster, plukker krydderurter, drikker kaffe eller griller vores mad en varm sommerdag. Vi bruger også havens springvand, herregårdsgynge og en trappebro til at vedligeholde sanser, muskulatur og balance.

Årlige aktiviteter

Vi har også en række aktiviteter, som vi laver hvert år. Vi holder blandt andet sommerfestival over tre dage, julemarked, allehelgensaften, karneval, Tour de Bystævneparken, sankthans og nytårsfest med fyrværkeri.

Vi tilbyder desuden hvert år en udlandsrejse til Tenerife eller Gran Canaria. Du betaler for din egen billet.