PLEJEHJEMMENE

Poppelbo og Lærkebo

Aktiviteter

Billede
På Poppelbo og Lærkebo har vi rigtig mange aktiviteter på tværs af de to plejehjem og Aktivitetscenter Brønshøj.

Aktiviteter

På Poppelbo og Lærkebo har vi mange forskellige aktiviteter i hverdagen. Vi planlægger aktiviteterne ét kvartal ad gangen – se vores aktivitetsplan.

Du kan deltage i aktiviteter på tværs af både Poppelbo, Lærkebo og Aktivitetscenter Brønshøj, hvilket betyder, at vi har et meget bredt udvalg af aktiviteter.

Vi er glade for at være udenfor året rundt, og derfor bruger vi flittigt vores petanquebane og krolfbane eller tager på tur i vores duocykler. Vi har også en ladcykel, som kan medtage en kørestol. 

Hyggelige stunder og forskellige klubber 

Derudover arrangerer vi fx ’tæppefortællinger’, hvor vi sidder udenfor med tæpper og varm kakao og hører gode fortællinger.

Andre aktiviteter er fx madklub, filmklub, mandeklub, sang og musik, håndarbejde og kreativt værksted.

Nogle aktiviteter og træning er åbne for alle, og andre er målrettede beboere med særlige behov, fx beboere med demens eller KOL. 

By under jorden, velværebad, cykelløb og meget mere

I kælderen har vi indrettet 'Byen under jorden', hvor vi har biograf, billard, motionsrum med motionsmaskiner og en lille butik, hvor du sammen med personalet kan hente diverse dagligvarer til afdelingen. 

Vi har også et lækkert velværebad, hvor du kan ligge og høre afslappende musik i dæmpet lys. I loftet skinner små lysdioder, som giver dig fornemmelsen af at ligge under en åben stjernehimmel.

Badet har en monteret stol, så du let kan komme ind og ud af badet.

Hvert år holder vi mange traditionsrige arrangementer sammen med de andre plejehjem i Bystævneparken, blandt andet Tour de Bystævneparken, en stor sommer- og musikfestival og et stort julemarked. Derudover holder vi også altid stor fælles jule- og påskefrokost.

Poppel-Lærkenyt

Hent vores månedsblad Poppel-Lærkenyt.