Rosenborgcentret

Mad & måltider

Billede
Stegt flæsk med persillesovs
Vi spiser primært traditionelle danske retter, men vi laver også mad fra andre lande.

Mad & måltider

På Rosenborgcentret har vi vores eget køkken, som laver god og lækker mad.

Vi har guldmærket i økologi, hvilket betyder, at vores mad er 90-100 procent økologisk. Størstedelen af maden laver vi fra bunden, og vi bruger altid gode råvarer, der følger årstiden. 

Køkkenet laver primært traditionelle danske retter, men vi er også inspireret af alle de fantastiske retter, der er en del af det globale køkken.

Nogle gange om året holder vi kostrådsmøder, hvor alle er velkomne. Her er det muligt at komme med ris eller ros og ønsker til menuen. Døren til køkkenet er også altid åben, hvis du har særlige ønsker.

Du kan spise morgenmad i din egen bolig eller i de to spisestuer på etagerne. Frokost og aftensmad spiser vi i vores store spisestue. 

Beboere, som har særlig behov for hjælp, spiser frokost og aftensmad på etagerne.

Gæster

Dine pårørende er velkomne til at spise med, hvis de tilmelder sig senest dagen før kl. 12.00.