PLEJECENTER

Sølund

Aktiviteter

Billede
Brødrene Olsen og to beboere
På Sølund har vi rigtig mange musikalske aktiviteter.

Aktiviteter

Sølund har en kultur- og aktivitetsafdeling, som vi kalder Midtpunktet. 

Midtpunktet tilbyder hver dag forskellige aktiviteter, som tager udgangspunkt i dine og de andre beboeres ønsker og behov.

Vi har både lukkede gruppeaktiviteter, hvor du skal tilmelde dig, og hvor aktiviteterne er målrettet en bestemt gruppe beboere. Derudover har vi åbne aktiviteter, hvor alle beboere er velkomne.

Mange musikalske aktiviteter

Da vores profil er musik, har vi især mange musikalske aktiviteter.

Nogle af vores mest populære aktiviteter er vores ugentlige fællessang, vores musikcafé og søndagscafé med levende musik. 

Vi bruger også musikken til at skabe relationer til lokalområdet ved fx at deltage i gadefesten Distortion, Vinterjazz og Copenhagen Blues Festival.

Derudover har vi vores helt eget husorkester, hvor beboere, der kan spille instrumenter, mødes og spiller sammen.

Træning, herreklub, kreativt værksted, sankthans og meget andet

Vi har også wellness, herreklub, kreativt værksted, gymnastik og spiseklubber.

Derudover har vi en træningsafdeling, hvor du kan træne alene eller sammen med terapeuter et par gange om ugen. Hvis du træner alene, er det på eget ansvar.

Vi tager også gerne på udflugter i vores minibus og holder flere årlige fester med trerettersmenu og musikalsk underholdning. Derudover holder vi også arrangementer for lokalområdet, fx sankthans.

Som et af de eneste plejehjem, har vi vores egen præst. Præsten holder gudstjenester hver søndag og tilbyder samtaler og sjælesorg. 

Du og de andre beboere er altid meget velkomne til at komme med ønsker til nye aktiviteter.

Husavis og aktivitetsplan

Sølund har en husavis, som udkommer én gang om måneden.

I avisen kan du se billeder af hverdagens aktiviteter og arrangementer og læse forskellige nyheder, fx om kommende arrangementer og portrætter af beboere. 

Avisen indeholder også faste klummer fra blandt andet vores musikterapeut, vores frivillige læsegruppe og Ældresagens herreklub 'Søløverne'.

I husavisen finder du også en oversigt over vigtige telefonnumre, vores aktivitetsplan og madplan.