Københavns Kommune

Afløsere med interesse for ældreområdet til fast weekendvagt hver 3. eller hver 4. weekend på Rundskuedagens Plejecenter

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Bliv en del af et aktivt og hyggeligt plejecenter i hjertet af Vesterbro.

Rundskuedagens Plejecenter er renoveret i 2001 og har torums-lejligheder med loftlifte, store handicapvenlige badeværelser og dejlige fællesrum. Der er tagterrasse og dejligt gårdmiljø, hvor vi opholder os meget sammen med beboerne.

Vi bor i centrum af Vesterbro med liv, butikker og caféer. Tæt ved ligger Hovedbanegården/Dybbølsbro Station, og bussen går lige til døren. Det betyder, at vi bruger nærmiljøet til bl.a. cafébesøg, tøjindkøb og frisørbesøg for beboerne.

Vi er et aktivt og hyggeligt lille plejecenter, der består af en forstander samt to afdelinger med i alt 37 boliger. Herunder 16 specialpladser til alkoholdemente.

Vores værdigrundlag består i alt af fire værdier

 • Faglighed
 • Fokus på helhed
 • Værdighed for den enkelte
 • Godt arbejdsmiljø

Disse er nærmere beskrevet i det samlede værdigrundlag.

Vi har eget køkken bemandet med kokke. Al mad er hjemmelavet og fortrinsvist økologisk (over 90%). Vi har stort fokus på mad og måltider og har siden 2014 været profilplejehjem for madentusiaster. Det er derfor vigtigt, at du kan lide god mad og er interesseret i at være en god måltidsvært.

Du bliver en del af teamet på Rundskuedagens Plejecenter og skal sammen med de øvrige medarbejdere varetage pleje og omsorg for beboerne. Plejen tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i den enkelte beboers behov og ressourcer.

Vi ønsker og forventer, at du har eller tilstræber at få disse egenskaber

 • Har kendskab til eller interesse for ældre- og demensplejen
 • Er idérig og kan se muligheder i at præge og udvikle ældreområdet
 • Er interesseret i gode muligheder for faglig og personlig udvikling og kan lide at have indflydelse på egen arbejdsdag
 • Er udadvendt da du i dagligdagen kommer til at få stor kontakt med beboerne, pårørende og kollegerne
 • Er positiv og kan se muligheder frem for begrænsninger
 • Kan handle selvstændigt, tage initiativ, vise engagement og skabe et overblik på selv de kaotiske dage, da ingen dage er ens
 • Har gode samarbejdsevner og bidrager med et godt kammeratskab og et godt arbejdsmiljø

Din introduktion vil tage udgangspunkt i dine forudsætninger og dit fremtidige arbejdsområde.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Københavns Kommune.

Fast weekendvagt hver 3. weekend.

Vi ønsker, at du kan starte snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere eller evt. besøge os, kan du kontakte afdelingsleder Jeanette Børgesen på 2118 5273 eller afdelingsleder Louise Damkjær på 5173 7880.

Søg via linket senest onsdag den 15. maj 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.