Københavns Kommune

Energisk og effektiv køkken-/rengøringsmedarbejder til Plejecentret Hørgården

Søg jobbet

Område
Drift og service
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Vi kan tilbyde en arbejdsuge på 32 timer om ugen, hvor dine primære opgaver vil være rengøring af 13 boliger, fællesarealer, personaletoilet samt forberedelse af morgenmad og frokost i vores køkken. Udover dette skal du bestille varer og udføre egenkontrol.

Hørgården er et nyrenoveret plejecenter med 193 borgere, hvor af der er 38 MPO-pladser. Plejecentret er en selvejende institution, der har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi er en arbejdsplads i udvikling og er et hus med mange alsidige muligheder. Stillingen er i vores nye, moderniserede bygninger med velfærdsteknologi og godt arbejdsmiljø. Vi holder tavlemøder, hvor vi arbejder med kvalitet, som skal give mening for borgerne.

Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads, gratis parkering, fælles personalearrangementer og rigtig gode kollegaer. Vi er profilplejecenter med trivsel gennem sport og leg, og i 2015 blev vi senioridrætscenter under Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Vi forventer, at du har erfaring inden for rengøringsbranchen eller lignende, men vi er åbne over for at træne den rette kandidat.

Du må gerne kunne fremvise et hygiejnebevis. Du skal have en positiv holdning og kunne arbejde selvstændigt. Det er også vigtigt, at du kan arbejde under pres og trives i et travlt miljø, da vores beboere er vores kerneopgave, og du vil blive forstyrret en del, da de fleste godt kan lide samværet, når du er i boligen.  

Vi byder dig velkommen i et team, der er engageret i arbejdet og stolt af at levere service af høj kvalitet til vores beboere. 

Ansættelsesvilkår

Startdato for stillingen er hurtigst muligt. Der ydes løn efter kvalifikationer.

Interesseret?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Sandra Kabell Cseh på 3055 8545.

Søg via linket senest søndag den 28. juli 2024

Vi holder samtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.