Københavns Kommune

Ergoterapeut der søger fællesskab og nye udfordringer til plejehjemmet Møllehuset på Nørrebro

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Er du uddannet ergoterapeut, og vil du være en del af et velfungerende og engageret arbejdsfællesskab? Ønsker du at arbejde i unikke omgivelser med særlige muligheder for faglige fordybelser og udvikling? Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi søger lige nu en dygtig ergoterapeut til en fast stilling på 25 timer om ugen på plejehjemmet Møllehuset i De Gamles By i hjertet af Nørrebro.

Plejehjemmet Møllehuset gennemgår i øjeblikket en ombygnings- og brandsikringsfase, hvilket betyder, at vi frem til 2025 kun huser 50 beboere, og ventelisten for nye beboere er midlertidigt lukket. Denne situation giver os mulighed for grundig faglig fordybelse, introduktion af nye medarbejdere og udvikling af nye kompetencer.

Som ergoterapeut vil du have et særligt fokus på hverdagsrehabilitering i borgernære relationer samt videndeling og oplæring af dine social- og sundhedsfaglige kolleger. Du vil arbejde tæt sammen med vores fysioterapeut Mira og et team af veluddannede sundhedsfaglige kolleger, og I vil i fællesskab dække alle opgaver og behov.

Du vil have stor indflydelse på din egen kalender og planlægning af arbejdsdagen. Det er derfor vigtigt, at du har overblik og evnen til at omstille dig i forhold til opgaver og tid. Du vil altid have mulighed for at sparre med dine kolleger eller en af Sundheds- og Omsorgsforvaltningens terapeutfaglige koordinatorer.

Vi forventer, at du

  • har en uddannelse som ergoterapeut
  • har erfaring med eller lyst til at arbejde med ældre borgere
  • besidder stærke relationskompetencer
  • taler og skriver dansk
  • har it-færdigheder, der gør dig i stand til at føre elektronisk journal og arbejde i Office 365

Vi håber, at du kan se dig selv i følgende udsagn

  • Du har mod på og lyst til at være på forkant med beboernes behov
  • Du er inviterende og imødekommende både som person og i din faglighed
  • Du har kendskab til ADL og dysfagi, spiseproblematikker og instruktion i småhjælpemidler
  • Du har erfaring med dokumentation og samarbejde med ergo- og fysioterapeutkolleger, plejepersonale mv.

Hverdagen på Møllehuset

I Møllehuset er vi cirka 76 medarbejdere. Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet i vores omsorg og pleje af beboerne, og vi fokuserer på ordentlighed og professionalisme. Vi afholder tværfaglige konferencer om de enkelte beboere, hvor de forskellige faggrupper bidrager med deres ekspertise.

Vi tilbyder et anerkendende arbejdsmiljø med masser af udfordringer og muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Hvert år tilbydes alle medarbejdere en medarbejderudviklingssamtale (MUS) med den nærmeste leder, hvor fokus er på medarbejderens trivsel, opgaver og udviklingsmuligheder.

Møllehuset har netop åbnet vores eget produktionskøkken, og vi har tre skønne udendørsarealer samt Café Smilet, hvor vi samles om fritid, træning og begivenheder. Når ombygningerne er færdige, vil Møllehuset fremstå både brugervenligt og inviterende for nærmiljøet og andre mulige relationer.

Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning og bliv en del af vores dygtige team i Møllehuset.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fast stilling på 25 timer om ugen med opstart hurtigst muligt.

Ansættelsen er i henhold til gældende overenskomst, og lønnen forhandles på baggrund af din erfaring og kvalifikationer. Som en del af ansættelsesprocessen vil vi indhente referencer.

Yderligere oplysninger

For mere information om stillingen, kollegerne og arbejdsmiljøet, kontakt forstander Iben Alsholm på 4470 5600.

Du bedes uploade en motiveret ansøgning samt et opdateret CV.

Søg via linket senest søndag den 18. august 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.