Københavns Kommune

Ernæringsassistent til køkken og bageri i Møllehuset

Søg jobbet

Område
Drift og service
Andre arbejdsområder
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Banker dit hjerte for godt bagværk, økologi og det gode måltid? Vil du være med til at arbejde i byens lækreste produktionskøkken og bage brød i det ultimativt dejligste bageri?

Så søg jobbet som ernæringsassistent og bliv vores nye kollega.

Om dig og jobbet

Er du nysgerrig på faglighed og udvikling, og har du lyst at bringe alle dine kompetencer som madhåndværker i spil i et hus, hvor vi har fælles kurs og en anerkendende tilgang til vores arbejde? Så er du måske vores nye ernæringsassistent.

Du vil blive del af et stærkt fagligt fællesskab, da dine kommende kollegaer Julie, Irene og Jeannett allerede driver et dynamisk køkken, hvor stort set al maden bliver lavet fra bunden. Vi er på alle leder og kanter drevet af at sikre gode, velsmagende måltider til beboerne og samtidig agere inden for rammerne af Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategi, herunder økologimålsætninger og den grønne dagsorden.

Vi skal sammen producere den mad, som gør måltiderne til en af dagens allerbedste oplevelser for vores beboere.

Vi mangler kun dig

Møllehusets køkkenteam er sat, og vi laver livretter og hverdagsmad til Møllehusets 84 beboere. I øjeblikket er i vi gang med at brandsikre, hvilket betyder, at vi p.t. laver mad til færre og derfor har god tid til at tage imod en ny kollega. Nu er vi gang med at drive et bageri, som er placeret på naboplejehjemmet Slottet – og her kommer du ind i billedet som den fjerde kollega i køkkenet.

Du ønsker at arbejde 25-35 timer om ugen i en stilling, hvor du skal jonglere din ernæringsmæssige faglighed med lysten til at lære og videreudvikle dine evner ved bagebordet.

Du ved om dig selv, at du kan arbejde selvstændigt og træffe solide, faglige beslutninger på egen hånd.

Hvad er vi sat i verden for?

Du skal sammen med dine kollegaer lave mad fra bunden med udgangspunkt i Københavns Kommunes mad- og måltidsstrategi. Det betyder, at vi har et stærkt fokus på grøn og bæredygtig mad, der skal falde i beboernes smag. Netop kontakten til beboerne er en vigtig del af vores arbejde, og derfor vil du også jævnligt deltage i møder med både plejepersonalet og beboerne.  

Hvad bidrager Møllehuset med?

  • Et fantastisk nærområde med krydderurter i knæhøjde.
  • Beboere som glæder sig til at møde dig og dine kollegaer og ikke mindst til at smage jeres gode mad.   
  • En spændende og ny arbejdsplads, hvor du har muligheden for at få maks. mad-indflydelse fra første dag. Når du træder ind ad døren, står vi klar til at tage imod dig og lære dig alt det, du har brug for. Vi er ambitiøse og målrettede, og undervejs går vi selvfølgelig i den forkerte retning af og til, og vi begår fejl – og det er vi vilde med, for det er en del af vores måde at bedrive læring og udvikling på.

Udover, at køkkenet og bageriet skal bruges til at producere og levere dejlige måltider af høj kvalitet, er vi meget bevidste om, at der skal være rum til bevægelse, latter og gode relationer. Når du træder ind ad døren, har du ansvaret for, at du, din faglighed og dine kompetencer kommer til udtryk i gryderne og på tallerkenerne.

Om os

Plejehjemmet Møllehuset ligger centralt på Indre Nørrebro, ikke langt fra både busforbindelser og anden offentlig transport. Møllehuset arbejder med et forankret afsæt i Københavns Kommunes ældrepolitik, hvor frihed, tryghed og fællesskaber udgør de centrale værdier.

Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores stærke faglige og menneskelige fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til at vende stort og småt. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor alle fejl fejres som en mulighed for at begå læring.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. 

Arbejdstiden udgør cirka 32 timer om ugen fordelt på hverdags- og weekendvagter. 

Vi ønsker stillingen besat så hurtigt som muligt.  

Mere information

Du kommer til at arbejde hver 4. uge i bageriet sammen med vores bager Palle. Du bruger de tre andre uger om måneden i køkkenet sammen med dine ernæringsfaglige kollegaer.

Hvis du har spørgsmål eller vil kigge forbi til en kop kaffe, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Laura Andersen på sms eller ringe på 5173 3983 eller forstander Iben Alsholm på 2362 9274.

Send os din ansøgning med et par ord om, hvad du bringer til Møllehuset og arbejdsmiljøet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via linket senest søndag den 30. juni 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.