Københavns Kommune

Køkkenmedhjælper til køkkenet på Fælledgårdens Plejecenter

Søg jobbet

Område
Drift og service
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Har du erfaring med opgaver i storkøkkenproduktion og kan mestre lettere madlavning i stor scala? Og har du et hjerte, der banker for den gode klassiske danske madkultur, som er produceret fra bunden med gode økologiske råvarer? Så er dette stillingen for dig.

Fælledgården er et plejecenter fuld af aktiviteter – små som store – med plads til udvikling og forandring. Køkkenet er i den forbindelse en vigtig 'spiller' i forhold til den gode hverdagsmad, møder, arrangementer og andre store sammenkomster for beboerne, pårørende og medarbejdere. Til hverdag har vi fokus på kvalitet både i forhold til den enkelte beboers trivsel og i forhold til, at medarbejderne trives ved at være en del af en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads, som er aktiv 365 dage om året. 

​Vi er en selvejende institution med 193 boliger fordelt på seks afdelinger, hvoraf en afdeling er en skærmet demensafdeling. Maden til beboerne er vores kerneydelse. Hertil kommer mødeforplejning, Café Haven samt store fester for beboerne.

Vi forventer, at du

  • har erfaring med storkøkkendrift
  • brænder for at bidrage til at køkkenet producerer de bedste måltider til beboerne
  • er kvalitetsbevidst omkring det færdige produkt, om det er den skrællede gulerod eller den færdige ret
  • er teamplayer med gode evner i kommunikation og samarbejde
  • har lyst til at indgå i en travl hverdag med godt humør og med en løsningsorienteret tilgang
  • har erfaring med kold eller varm mad til mange, så har vi produktionskøkkenet klar
  • er systematisk
  • har erfaring med hygiejne i en 'engros med detail' godkendt virksomhed

Vi tilbyder

  • 14 gode kollegaer med god humor og mange forskellige kompetencer
  • Et teamsamarbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor
  • Mange forskellige opgaver fra festmenuer til pakning af varer
  • Et arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt og den gode tone er en naturlig del af hverdagen
  • En arbejdsplads i faglig udvikling og med mulighed for personlig udvikling
  • Varmholdt produktion, som tager udgangspunkt i det klassiske danske køkken

Fremtiden i køkkenet bringer

Implementering af Fælledgårdens måltids- og værtskabspolitik. Her har køkkenet en aktiv rolle i at sikre madkvalitet fra produktion til servering. Fokus på at opnå Økologisk guldmærke gennemarbejde madspild og optimal udnyttelse af råvaren. Arbejde med bæredygtighed og klimaaftryk i henhold til opsatte mål for reduktion. Udvikling at opskrifter, nye retter og systemer til at sikre ernæring og fleksibilitet i madtilbuddet på Fælledgården.

Ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst.

​Stillingen er 37 timer ugentligt med arbejde hver 4. weekend. Arbejdstiden ligger mellem kl. 06.30 og 18.00. Primært dagvagter og ganske få aftenvagter. Opstart fra 1. august 2024, men vi venter rigtig gerne på den rette kollega.

Er du blevet nysgerrig, kan yderligere spørgsmål stilles til køkken - serviceleder Lise-Lotte Larsen på 2181 6665.

Søg via linket senest fredag den 12. juli 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.