Kok/ernæringsassistent til køkkenet på Fælledgårdens plejecenter
Søg jobbet
Da en af vores dygtige ernæringsassistenter er kommet ind på sit drømmestudie, står vi og mangler den helt rigtige kollega. Så er du kok eller ernæringsassistent og med et hjerte, der banker for den gode klassiske danske madkultur, som er produceret fra bunden af gode råvarer, så er dette stillingen for dig.
Fælledgården er et plejecenter fuld af aktiviteter – små som store – med plads til udvikling og forandring. Køkkenet er i den forbindelse en vigtig ”spiller” i forhold til den gode hverdagsmad, møder, arrangementer og andre store sammenkomster for beboerne, pårørende og medarbejdere. Til hverdag har vi fokus på kvalitet både i forhold til den enkelte beboers trivsel og i forhold til, at medarbejderne trives ved at være en del af en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads, som er aktiv 365 dage om året.
Vi er en selvejende institution med 193 boliger fordelt på seks afdelinger, hvoraf en afdeling er en skærmet demensafdeling. Maden til beboerne er vores kerneydelse. Hertil kommer mødeforplejning, diverse arrangementer samt store fester for beboerne.
Vi forventer, at du
- har en faglig uddannelse som ernæringsassistent eller kok
- brænder for mad, der er lavet fra bunden af økologiske råvarer
- er kvalitetsbevidst i råvarevalg og dit færdige produkt
- er teamplayer med gode evner i kommunikation og samarbejde
- har lyst til at indgå i en travl hverdag med godt humør og med en løsningsorienteret tilgang
- har erfaring med egenkontrol i en ”Engros med detail” godkendt virksomhed
Vi tilbyder
- 9 gode kollegaer med god humor og mange forskellige kompetencer
- et teamsamarbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor
- mange forskellige opgaver fra festmenuer til pakning af varer
- et arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt og den gode tone er en naturlig del af hverdagen
- en arbejdsplads i faglig udvikling og med mulighed for personlig udvikling
- varm og kold produktion, som tager udgangspunkt i det klassiske danske køkken med plads til nyheder
- et køkken, som er i rivende udvikling af nye retter, anretningsformer, arbejdsprocesser og madkoncept
Fremtiden i køkkenet bringer
Der er fokus på at opnå økologisk guldmærke gennem arbejde med madspild og optimal udnyttelse af råvaren. Samt bevidsthed omkring bæredygtighed og klimaaftryk.
Ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst.
Stillingen er 37 timer ugentligt med arbejde hver 4. weekend. Arbejdstiden ligger mellem kl. 06.30 og 14.30. Opstart snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kollega.
Mere information
Er du blevet nysgerrig, kan yderligere spørgsmål stilles til konstitueret køkken-/serviceleder Annemarie Winther på 39 13 51 05.
Søg via linket senest tirsdag den 2. september 2025
Vi kalder løbende ind til samtale.
Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om vores hverdag på www.vores hverdag.kk.dk.