Københavns Kommune

Plejecentret Hørgården søger en social- og sundhedsassistent, der brænder for det hjemlige og vægter fællesskabet

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Plejecentret Hørgården søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt 32-35 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge med start hurtigst muligt.

Hørgården er et nyrenoveret plejecenter med 193 borgere, hvoraf der er 38 MPO-pladser. Plejecentret Hørgården er en selvejende institution, der har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi er en arbejdsplads i udvikling og er et hus med mange alsidige muligheder. Stillingen er i vores nye moderniserede bygninger med velfærdsteknologi og godt arbejdsmiljø. Vi holder tavlemøder, hvor vi arbejder med kvalitet, som skal give mening for borgerne.

Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads, gratis parkering, fælles personalearrangementer og rigtig gode kolleger. Vi er profilplejecenter med trivsel gennem sport og leg, og i 2015 blev vi senioridrætscenter under Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Hvad ønsker vi os fra dig?

Vi søger en SSA, der kan se sig selv i en afdeling, hvor den enkelte har indflydelse og tager ansvar. Du ønsker, sammen med ledelsen og kollegerne, at arbejde for at gøre Hørgården til et attraktivt levested; et sted, hvor borgere og medarbejdere arbejder sammen om at skabe kvalitet i alle aspekter af det levede liv. Et sted, hvor det både er godt at bo og godt at arbejde.

Du kan se dig selv i nedenstående punkter:

 • Brænder for at arbejde med ældre mennesker.
 • Sætter faglig udvikling og faglig kvalitet højt.
 • Har lyst til at sætte sig selv i spil i forhold til beboere og kolleger.
 • Kan strukturere sin hverdag og er i stand til at tilrettelægge sit arbejde selvstændigt, men kan også arbejde i teams.
 • Tager dit arbejde alvorligt, besværligheder let og ser livet fra den lyse side.
 • Være med til at skabe et godt uddannelsesmiljø.

Vi kan tilbyde:

 • At vi sætter dine kompetencer i spil – og giver dig nye.
 • At du får et eller flere selvstændige ansvarsområder. Det kan fx være som demensvejleder, praktikvejleder, forflytningsansvarlig inden for arbejdsmiljø eller noget femte. Det finder vi ud af sammen afhængigt af dine interesser og kompetencer.
 • Uddannelse inden for dit eller dine ansvarsområder.
 • At blive en del af et tværfagligt team bestående af bl.a. sygeplejerske, SSA’er og SSH’er. Vi holder bl.a.  tværfaglige møder, hvor vi gerne vil have dit bidrag også.
 • En nærværende leder, som har en åben dør og giver dig mulighed for tæt sparring.
 • En åben afdeling, hvor vi investerer i dig, når du investerer i os.
 • Arbejder med rehabilitering i dagligdagen også gennem sport og leg.
 • Gode træningsmuligheder hvor du kan træne og benytte det gratis i din fritid.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger vedr. stillingen kan hentes hos afdelingsleder Sandra Kabell Cseh på 3055 8545.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV.

Søg via linket senest søndag den 28. juli 2024

Vi holder samtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.